Sustine Rosia Montana in UNESCO World Heritage
Iubeşte-mă, atunci când o merit cel mai puţin, atunci am nevoie cel mai mult (proverb chinezesc) * Dacă ai privilegiul de a şti, ai şi obligaţia de a acţiona (Albert EINSTEIN, 1879 - 1955) * Viaţa asta-i bun pierdut, de n-o trăieşti cum ai fi vrut (George COŞBUC, 1866 - 1918) * Să vezi până departe este una, să mergi până departe este alta (Constantin Brâncuşi, 1876 – 1957) * Prefer să încerc ceva greu şi să nu reuşesc, decât să încerc să nu fac nimic şi să reuşesc (Robert Schuller, 1926 - ...) * Când moare Speranţa, rămâne Pasiunea (anonim) * Avem nevoie de oameni ce pot visa lucruri care nu exista (John F. Kennedy, 1917 - 1963) * Păsările care se nasc în cuşcă, au impresia că a zbura este o boală (Alejandro Jodorowski, 1929 - ...)

Sunt mai fericit, când îţi pot fi de folos (Zamfir POP, 1953 - 2035)

April Fools Day countdown banner

Cetăţean profesionist

Jurnalist amator

incurabil visător la o lume mai bună, mai dreaptă, mai curată, ... mai umană

Informaţii despre Blogmeet CUA

February 27, 2010 7 Comments

Ziceam că: în ziua H, la ora X, în cafeneaua/sala/banca (din parc!) Y, ar trebui să aibă loc

Primul blogmeet din CUA

În principiu, poate veni orice Om care are blog şi care crde că mai are ceva de învăţat de la ceilalţi. Scopul este să ne cunoaştem şi să ne simţim bine, nu să vedem care e mai bun şi care nu.

Ei, bine, iată primele informaţii despre stadiul pregătirilor:

- mai bine de o duzină dintre cei contactaţi au răspuns manifestându-şi intenţia de participare;

- majoritatea preferă să fie în week-end;

- pe lista de bloguri avem şi un blog al unui Primar;

După ce am discutat online cu mai mulţi, iar, astăzi am stat la o cafea cu Cristian, vă anunţ că:

Ziua alesă este sâmbătă, 5 martie, ora propusă fiind ora 14.

Locaţia pe care o doresc ar fi Sala mică a Casei de cultură “Ionel Floaşiu” – dacă colegul blogger Ioan Vasinca ne va susţine. Am şi o a doua locaţie pregătită (foarte aproape de prima, deci, va fi uşor să facem schimbarea, în caz de refuz).

Din păcate, neavând liră ca Orfeu, nu am reuşit să trec de Cerber, … şi a trebuit să întocmesc o scrisoare cerere Blogmeet CUA, care a fost înregistrată ca “cerere” şi, probabil, va primi un răspuns … în termenul legal de 30 de zile?!

Eu voi aduce două laptopuri cu două modemuri ca să oferim şansa celor de departe să fie cu noi, măcar, online! Colegul blogger Ulise va participa telepatic!

Deci, sub rezerva unor mici clarificări, propun:

Primul blogmeet din CUA va avea loc: sâmbătă, 5 mai 2010, orele 14, la Casa de cultură “Ionel Floaşiu” din Câmpia Turzii.

Pentru cei din Turda, propun întâlnirea la orele 13,20 la “Trei Mocani”, ca să mergem împreună cu autobuzul de la ora 13,30 spre Câmpia Turzii. Sper să vă fac şi o mică surpriză în autobuz!

Aştept reacţiile voastre. Apoi, probabil, luni seara, voi posta aici Comunicatul final! Şi vă voi posta pe bloguri un comentariu cu coordonatele întâlnirii noastre.

Întâlnire pe care, o aştept cu nerăbdare şi emoţie.

, , , , , , , , , , , , , , , , Gânduri Zamfiriene

7 Comments → “Informaţii despre Blogmeet CUA”

 1. ZamPop 9 years ago  

  # Ionel: Îmi pare foarte rău că nu poţi să participi. Sper să avem o întâlnire benefică şi astept cu nerăbdare a doua întâlnire … la care să te avem şi pe tine cu noi!.

 2. ZamPop 9 years ago  

  # winton1949: cei care nu vin cu autobuzul, vor avea surpriza că … nu vor avea nici o surpriză! Dar, rămâne între noi! Să nu mă spui!
  Tu, să faci bine să te pregăteşti la ora reuniunii să poţi participa online: ne vei vedea cu webcam-ul de la leptopiseţ!

 3. Ionel^ 9 years ago  

  Imi pare foarte rau ca nu pot sa particip. Sa aveti o intalnire benefica si astept cu nerabdare a doua intalnire….

 4. cristian 9 years ago  

  Acum am observat, ca sambata este 6 nu 5.

 5. winton1949 9 years ago  

  Ce surpriză ne aşteaptă,pe noi,cei care nu venim cu auto buzz-ul?

 6. ZamPop 9 years ago  

  # cristian: Dacă vom fi doar 3 din 53, va fi tot minunat! A doua oraă vom fi 7, a treia oară vom fi 14, a patra oară vom fi, poate, 23, … Important e că se crează precedentul!

 7. cristian 9 years ago  

  Eu nu prea mai am ce spune.
  Ști foarte bine că eu sunt de acord.

  Eu sper să fie o zi frumoasă și să participe cât mai mulți bloggeri, dar se pare că participă doar cei care și-au anunțat venirea.

Leave a Reply

ZOL - Zamfir On Line