Sustine Rosia Montana in UNESCO World Heritage
Iubeşte-mă, atunci când o merit cel mai puţin, atunci am nevoie cel mai mult (proverb chinezesc) * Dacă ai privilegiul de a şti, ai şi obligaţia de a acţiona (Albert EINSTEIN, 1879 - 1955) * Viaţa asta-i bun pierdut, de n-o trăieşti cum ai fi vrut (George COŞBUC, 1866 - 1918) * Să vezi până departe este una, să mergi până departe este alta (Constantin Brâncuşi, 1876 – 1957) * Prefer să încerc ceva greu şi să nu reuşesc, decât să încerc să nu fac nimic şi să reuşesc (Robert Schuller, 1926 - ...) * Când moare Speranţa, rămâne Pasiunea (anonim) * Avem nevoie de oameni ce pot visa lucruri care nu exista (John F. Kennedy, 1917 - 1963) * Păsările care se nasc în cuşcă, au impresia că a zbura este o boală (Alejandro Jodorowski, 1929 - ...)

Sunt mai fericit, când îţi pot fi de folos (Zamfir POP, 1953 - 2035)

April Fools Day countdown banner

Cetăţean profesionist

Jurnalist amator

incurabil visător la o lume mai bună, mai dreaptă, mai curată, ... mai umană

Inc-un miţ!

March 12, 2010 4 Comments

Înainte de Marea Aglomeraţie din Decembrie, circulau bancuri şi cu trecerea clandestină a frontierei. Astfel, unul spunea că doi amici, un român şi un evreu (încă nu se inventase ura interetnică, marea găselniţă adusă în viaţa noastră de lovitura de stat a lu’ Ilici!), plănuiau să fugă “dincolo”. Evreul, speriat, este sfătuit de român: Fă ca mine! În noaptea marii treceri, cei doi trec pe rând peste arătură. La somaţia grănicerului care a sesizat ceva mişcare, românul miaună şi grănicerul se linişteşte. Apoi, trece evreul. Acesta, la noua somaţie a grănicerului, spune: Inc-un miţ!

Îmi face deosebită plăcere să vă anunţ că, în peisajul mass-media din zona noastră, a mai apărut … un miţ! Care, nu o ia deloc pe arătură, ci, se vrea o intreprindere serioasă.

Câţiva jurnalişti, din fostul colectiv de la “Jurnalul de Arieş” (daţi afară, în vară, odată cu mine,  de “capacitatea managerială” a unuia dintre Florea presei locale), au urnit o căruţă online. Se numeşte TurdaINFO.ro.

Structurat inteligent, portalul se adresează cetăţenilor din CUA, orăşenilor din Turda şi Câmpia Turzii, dar, cu o pagină special dedicată şi localităţilor rurale:

Sportul şi informaţii din judeţ, din Transilvania şi chiar din ţară, întregesc şi împlinesc portalul informativ.

La Mulţi Ani, TurdaINFO.ro!

Sper să putem colabora, pentru că ne cunoaştem bine şi suntem oameni serioşi, nu …profesionişti autodeclaraţi!


, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , Blogoreala

4 Comments → “Inc-un miţ!”

 1. ZamPop 9 years ago  

  Da, Zolty! Dacă sunt mai multe, gogoşile prostfeşioniştilor nu mai au succes!

 2. zoltybogata 9 years ago  

  asa-e

 3. ZamPop 9 years ago  

  # cristian: Normal: cu cât suntem mai muilţi, cu atât e mai bine pentru toţi.

 4. cristian 9 years ago  

  Ma bucur ca a mai aparut inca un site despre Turda.

Leave a Reply

ZOL - Zamfir On Line