Sustine Rosia Montana in UNESCO World Heritage
Iubeşte-mă, atunci când o merit cel mai puţin, atunci am nevoie cel mai mult (proverb chinezesc) * Dacă ai privilegiul de a şti, ai şi obligaţia de a acţiona (Albert EINSTEIN, 1879 - 1955) * Viaţa asta-i bun pierdut, de n-o trăieşti cum ai fi vrut (George COŞBUC, 1866 - 1918) * Să vezi până departe este una, să mergi până departe este alta (Constantin Brâncuşi, 1876 – 1957) * Prefer să încerc ceva greu şi să nu reuşesc, decât să încerc să nu fac nimic şi să reuşesc (Robert Schuller, 1926 - ...) * Când moare Speranţa, rămâne Pasiunea (anonim) * Avem nevoie de oameni ce pot visa lucruri care nu exista (John F. Kennedy, 1917 - 1963) * Păsările care se nasc în cuşcă, au impresia că a zbura este o boală (Alejandro Jodorowski, 1929 - ...)

Sunt mai fericit, când îţi pot fi de folos (Zamfir POP, 1953 - 2035)

April Fools Day countdown banner

Cetăţean profesionist

Jurnalist amator

incurabil visător la o lume mai bună, mai dreaptă, mai curată, ... mai umană

Aţi citit? Aţi comentat?

March 13, 2010 No Comments

Blogurile sunt create pentru a fi citite! Dar, mai aveţi o “obligaţie”: să le şi comentaţi!

Pentru că vă sunt prieten adevărat, vă ajut cu lista de mai jos.

Cum se procedează? Simplu: daţi click, pe rând, pe fiecare link, se deschide, pe rând, fiecare postare, citiţi, vă minunaţi (vorba unui profesionist: “cât de deştept sunt”! vorba lu’ taică-meu: şi de la un prost poţi învăţa ceva!), apoi, dacă aveţi ceva de lăudat, dar, mai ales, de criticat, apăsaţi pe rând pe tastele cu litere de pe tastatura computerului de pe care îmi accesaţi blogurile.

OK! Lista e mai jos, instrucţiunile de utilizare sunt mai sus, … La treabă!

Singurul lucru pe care mai pot să-l adaug este … că vă doresc, din toată inima, să aveţi o zi minunată în fiecare zi. Şi, nu uitaţi să mai treceţi şi pe la blogurile mele şi ale prietenilor mei. Pentru că prietenii prietenilor mei sunt prietenii mei!

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , Gânduri Zamfiriene

Leave a Reply

ZOL - Zamfir On Line