Sustine Rosia Montana in UNESCO World Heritage
Iubeşte-mă, atunci când o merit cel mai puţin, atunci am nevoie cel mai mult (proverb chinezesc) * Dacă ai privilegiul de a şti, ai şi obligaţia de a acţiona (Albert EINSTEIN, 1879 - 1955) * Viaţa asta-i bun pierdut, de n-o trăieşti cum ai fi vrut (George COŞBUC, 1866 - 1918) * Să vezi până departe este una, să mergi până departe este alta (Constantin Brâncuşi, 1876 – 1957) * Prefer să încerc ceva greu şi să nu reuşesc, decât să încerc să nu fac nimic şi să reuşesc (Robert Schuller, 1926 - ...) * Când moare Speranţa, rămâne Pasiunea (anonim) * Avem nevoie de oameni ce pot visa lucruri care nu exista (John F. Kennedy, 1917 - 1963) * Păsările care se nasc în cuşcă, au impresia că a zbura este o boală (Alejandro Jodorowski, 1929 - ...)

Sunt mai fericit, când îţi pot fi de folos (Zamfir POP, 1953 - 2035)

April Fools Day countdown banner

Cetăţean profesionist

Jurnalist amator

incurabil visător la o lume mai bună, mai dreaptă, mai curată, ... mai umană

Pentru toti suferinzii ...

March 19, 2010 4 Comments

Pentru toti suferinzii … de simţul umorului!

Aduc multumirile mele tuturor celora care mi-au trimis e-mail-uri in anii acestia …

Tin neaparat sa multumesc si aceluia care mi-a trimis unul despre rahatul de soarece amestecat in lipiciul plicurilor pentru ca acum folosesc un prosop umed la fiecare plic ce trebuie lipit.
De asemenea, acum frec cu peria partea superioara a fiecarei conserve pe care o deschid, din acelasi motiv.
Nu mai am deloc economii, deoarece le-am donat toate unei fete bolnave (Penny Brown), care este pe patul de moarte, intr-un spital, pentru a 1.387.258 oara. Nu mai am de fapt nici un ban, dar situatia se va schimba odata ce voi primi fondul de 15.000 de dolari, pe care Bill Gates/Microsoft si AOL mi-l vor trimite pentru ca am participat la programul lor special de e-mail-uri … si nu numai de la ei, pentru ca am castigat cu adresa mea e-mail la loteria din UK, Australia si mai nou, cea din Franta … Sau de la functionarul superior al bancii din Nigeria, care vrea sa imparta cu mine 7 milioane de dolari, pretinzand ca sunt o ruda indepartata a unui client decedat fara testament.

Nu-mi mai fac nici o problema legata de sufletul meu, pentru ca am 363.214 ingeri pazitori, care vegheaza asupra mea si Sfanta Maica Tereza imi indeplineste orice dorinta.
Am invatat ca rugaciunile mele vor primi raspuns, daca dau mai departe e-mail-ul catre sapte dintre prietenii mei, plus persoana care mi l-a trimis, si sa-mi pun o dorinta in urmatoarele cinci minute.
Nu mai folosesc deodorantele cauzatoare de cancer, chiar daca miros ca un bivol intr-o zi fierbinte.

Datorita grijii ce mi-o purtati, nu mai beau Coca-Cola, deoarece dizolva depunerile din toaleta.
Nu mai cumpar benzina fara sa am un prieten care sa-mi pazeasca masina, astfel incat un criminal in serie nu se poate urca pe bancheta din spate in timp ce eu alimentez. Nu ma mai duc la targuieli in marile magazine, deoarece cineva ma va paraliza cu un aftershave de proba si ma va jefui. Si multumita importantelor voastre sfaturi, nici nu mai pot ridica bancnota de 50 de euro, pe care am gasit-o in parcare, pentru ca probabil a fost plasata acolo de un maniac sexual, care asteapta sub masina, sa mi-o traga pe la spate.

Nu mai raspund la telefon, deoarece cineva ma va pune sa formez un numar pentru care voi primi o nota de plata pentru convorbiri cu Jamaica, Uganda, Singapore si Uzbekistan.

Multumita voua, nu mai pot folosi toaleta altuia decat a mea, deoarece un mare paianjen maro African sta ascuns sub colac, gata sa ma omoare instantaneu, muscandu-ma de cur.

Daca nu trimiti acest e-mail la cel putin 144.000 de persoane in urmatoarele 70 de minute, un porumbel urias suferind de diaree va ateriza pe capul tau, la ora 17.00 in dupa amiaza urmatoare, iar mustele de la 12 camile iti vor infecta spatele ceea ce va duce la cresterea unei cocoase paroase.

Am sa urmaresc cu sfintenie sfaturile de viata, religioase si motivationale din PPS-uri, in piosenie si umilinta, pentru ca altfel, stiu ca o sa ma ia Dracu’.
Stiu ca toate sunt adevarat,e deoarece, de fapt, chiar i s-a intamplat o data unei rude indepartate a cosmeticianului verisoarei celui de-al doilea sot al fostei soacre a prietenului vecinului meu de palier.

A propos … un cercetator Sud-American, dupa studii indelungate, a descoperit ca oamenii cu un coeficient de inteligenta scazut si care au activitate sexuala rara, citesc e-mail-urile cu mana pe mouse.

Nu te obosi s-o ridici acum … E prea tarziu!!!

N.B.: asa l-am primit (mesajul acesta), asa vi l-am adus spre luare la cunostinta si … conformare ad litteram! Altfel, …

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , Viata ca o gluma

4 Comments → “Pentru toti suferinzii …”

 1. ZamPop 9 years ago  

  # zoltybogata: De-aia eşti din … Bogata!

 2. zoltybogata 9 years ago  

  mail-uri din astea k am castigat milioane de dollari, primesc aproape zilnic

 3. ZamPop 9 years ago  

  # Alex`andra: Un alt amic mi-a trimis un citat: Ca sa intelegi ca esti prost, trebuie, totusi, sa-ti mearga mintea. (Georges Brassens)
  Nu am inteles legatura cu mine. Eu sunt doar un amator!

 4. Alex`andra 9 years ago  

  mă gândeam ce mail “dăştept” de genu’ ăstora am primit eu . . procesez, procesez . . . încă :D

Leave a Reply

ZOL - Zamfir On Line