Sustine Rosia Montana in UNESCO World Heritage
Iubeşte-mă, atunci când o merit cel mai puţin, atunci am nevoie cel mai mult (proverb chinezesc) * Dacă ai privilegiul de a şti, ai şi obligaţia de a acţiona (Albert EINSTEIN, 1879 - 1955) * Viaţa asta-i bun pierdut, de n-o trăieşti cum ai fi vrut (George COŞBUC, 1866 - 1918) * Să vezi până departe este una, să mergi până departe este alta (Constantin Brâncuşi, 1876 – 1957) * Prefer să încerc ceva greu şi să nu reuşesc, decât să încerc să nu fac nimic şi să reuşesc (Robert Schuller, 1926 - ...) * Când moare Speranţa, rămâne Pasiunea (anonim) * Avem nevoie de oameni ce pot visa lucruri care nu exista (John F. Kennedy, 1917 - 1963) * Păsările care se nasc în cuşcă, au impresia că a zbura este o boală (Alejandro Jodorowski, 1929 - ...)

Sunt mai fericit, când îţi pot fi de folos (Zamfir POP, 1953 - 2035)

April Fools Day countdown banner

Cetăţean profesionist

Jurnalist amator

incurabil visător la o lume mai bună, mai dreaptă, mai curată, ... mai umană

Second Blogmeet CUA – 17 aprilie

March 27, 2010 2 Comments

NU AVEŢI VOIE SĂ UITAŢI: a doua reuniune a bloggerilor din CUA va avea loc în data de 17 aprilie, la ora 16,00, la Turda, într-o locaţie care urmează să fie stabilită.

Vom purta discuţii pe tema “Problemele începutului ca blogger” şi vom încerca să alcătuim un blog comun al CUA, cu mai multi autori.

Până atunci, va trebui să ne punem picioruşele în apă rece, să stăm strâmb şi să judecăm cât mai drept:

1. Ce platformă alegem: wordpress, blogspot, …

2. Fiecare din bloggerii din CUA au dreptul şi obligaţia să întocmească un proiect al Blogului comun CUA, pe care să-l lansăm la 17 aprilie.

3. Aceeaşi, sunt invitaţi să ticluiască o postare în care să povestească din Problemele avute la începutul activităţii de blogger.

Răspunsul fiecăruia dintre bloggerii din Lista lui Zamfir, plus cei care nu sunt încă în respectiva listă!, la fiecare din cele trei puncte de mai sus, se va publica pe blogul propriu, cu comunicarea link-ului într-un comentariu aici, la această postare.

Ultima oră, ultima găselniţă: cei care vor să fie mai deosebiţi, vor participa la Second Blogmeet CUA, iar, cei care vor să şi pară a fi mai desosebiţi, să acceseze imediat link-ul: http://crismshop.smartgifts.ro/xprodus-1286-Tricou_BlogMeet

Bloggeri din toată CUA, uniţi-vă!

Să facem un adevărat stup din Blogovalul CUA, tovarăşi de blogoreală!

, , , , , , , , , , , , , , , , , , Gânduri Zamfiriene

2 Comments → “Second Blogmeet CUA – 17 aprilie”

 1. ZamPop 9 years ago  

  # Florin Coman: Tocmai am sosit acasă de la … parafarea înţelegerii privind locaţia întâlnirii de sâmbătă! Urmează să întocmesc comunicatul şi să-l împrăştii pe bloguri!
  Mulţumesc pentru sugestii. Cred că le preiau pentru următoarea postare despre blogmeet.

 2. Florin Coman 9 years ago  

  Revin, cu postarea mea referitoare la acest subiect:
  http://florincoman81.blogspot.com/2010/03/problemele-inceputului-ca-blogger.html
  Proiectul blogului comun sper sa il dezbatem cu totii, si sa il creionam cu totii, tocmai in urma intalnirii. Acum, e de preferat sa venim doar cu propuneri. Probabil, fiecare dintre noi, va avea o idee foarte buna de spus, si daca o consideram valoroasa, toata lumea, o bifam pe lista.
  Va fi un blog comun, deci totul va fi comun. Nu un proiect singular care va fi votat a fi drept cel mai reusit. Daca facem asta doar, va fi proiectul lui X, iar ideile altora, tot valoroase, macar in parte, si daca nu ca intreg, ne sunt utile, nu le putem lasa pe dinafara.
  Doresc ca toata lumea care se simte “ariesean” si “un pic jurnalist” si are si initiativa, adica vine si participa la intalnirile comune, macar online sau telefonic, sa poata avea un aport.
  Sper sa reusim sa venim cat mai multi :)

Leave a Reply

ZOL - Zamfir On Line