Sustine Rosia Montana in UNESCO World Heritage
Iubeşte-mă, atunci când o merit cel mai puţin, atunci am nevoie cel mai mult (proverb chinezesc) * Dacă ai privilegiul de a şti, ai şi obligaţia de a acţiona (Albert EINSTEIN, 1879 - 1955) * Viaţa asta-i bun pierdut, de n-o trăieşti cum ai fi vrut (George COŞBUC, 1866 - 1918) * Să vezi până departe este una, să mergi până departe este alta (Constantin Brâncuşi, 1876 – 1957) * Prefer să încerc ceva greu şi să nu reuşesc, decât să încerc să nu fac nimic şi să reuşesc (Robert Schuller, 1926 - ...) * Când moare Speranţa, rămâne Pasiunea (anonim) * Avem nevoie de oameni ce pot visa lucruri care nu exista (John F. Kennedy, 1917 - 1963) * Păsările care se nasc în cuşcă, au impresia că a zbura este o boală (Alejandro Jodorowski, 1929 - ...)

Sunt mai fericit, când îţi pot fi de folos (Zamfir POP, 1953 - 2035)

April Fools Day countdown banner

Cetăţean profesionist

Jurnalist amator

incurabil visător la o lume mai bună, mai dreaptă, mai curată, ... mai umană

Să mergem la Andrei

May 19, 2010 16 Comments

O arie celebră dintr-o operetă face apologia localului parizian Maxim: Să mergem la Maxim, c-acolo-i mai intim, … Dar, Parisul e departe. Mult mai aproape este Andrei, un local din Câmpia Turzii, deschis recent. E vis-a-vis de poarta 2 de la fosta Sărmă Ghirişeană! Deci: Să mergem la Andrei că acolo se ţine …

Blogmeet CUA 3

Cea de a treia reuniune a bloggerilor din CUA

sâmbătă, 22 mai, la ora 16,00, la Câmpia Turzii,

la Restaurantul “Andrei”

(la intrarea în Câmpia Turzii, dinspre Turda, pe stânga!)

Aici se va desfăşura Blogmeet CUA 3

Pentru confirmarea participării (ca să ştie  gazda câte cafele să facă!) sau pentru orice alte relaţii, mă puteţi contacta pe e-mail la zamfirpop@zamfirpop.com sau pe mobil la 0 747 128 938, iar, pentru participare online, sâmbătă începând cu ora 16 (ora României), contactaţi: yahoo messenger: zamfir_pop sau skype: zamfirpop

Taxa de participare se va plăti cu noua bancnotă:

La prima întâlnire am fost 8+1, la a doua 11+2,  …

Sâmbătă, câţi vom fi?

La  Andrei - hotel şi restaurant, merită să mergeţi oricând:


, , , , , , , , , , , , , , , , , , , Blogoreala

16 Comments → “Să mergem la Andrei”

 1. ZamPop 9 years ago  

  # petre: Mulţumim pentru sfat. Noi am avut o reuniune. Când vom vrea să admirăm kitsch-uri şi să ascultăm manele, …

 2. petre 9 years ago  

  Mare lucru. Mai bine mergeti la milexim.

 3. ZamPop 9 years ago  

  # TALOS FLORIN LIVIU: Mea culpa: deşi ne cunoaştem, nu ştiam de acest blog. Eşti aşteptat oricând în mijlocul nostru.

 4. TALOS FLORIN LIVIU 9 years ago  

  Am aflat abia azi de dimineta. Am o intalnire profesionala la Baia Mare la ora 13 si nu cred sa ajung in timp util. Dar sper sa tinem legatura pentru data viitoare sau pentru urmatorul eveniment. Mult succes !!!

 5. ZamPop 9 years ago  

  # Florin Coman: Răspunsul meu nu a fost strict la ce ai scris tu. Din păcate, la noi, la români, înainte de a analiza, taxăm! Nu contează ce spune cineva, cât adevăr spune, important este că este liber să spună … ce spun eu! Altfel, e rău, are orgolii, are ceva cu mine, …
  Mi s-a reproşat că nu am stat mai întâi la discuţii cu Cristian. Nu contează că el a postat o informaţie despre treaba pe care o fac eu … fără să stea la discuţii cu mine! Dacă nu-mi reuşea negocierea şi trebuia să amânăm reuniunea, nimeni nu ar fi spus că Cristian a minţit, pentru că nu el se ocupa de organizare, ci, Zamfir. Nu-mi convine. Dacă mă ocup eu de o treabă şi vrei, totuşi, să faci anunţuri despre treaba respectivă, minima decenţă te obligă să întrebi: măi, tolomacule, ce ai rezolvat, în ce stadiu eşti cu lucrarea?
  Este motivul pentru care, deşi aveam multe de comentat referitor la blogul comun, m-am abţinut, lăsând ca Oana să-şi facă treaba. Aşa cum ştie, aşa cum poate, aşa cum … nu o ajută nimeni trimiţând materiale! Dacă blogul e o reuşită este meritul ei. Dacă avem ceva de spus, i-o spunem ei. Nu dăm declaraţii şi anunţuri de care să se crucească … Oana!
  Sfaturi, păreri, opinii, idei, are dreptul oricine şi fiecare să emită. Dar, ar fi bine ca acestea să vină cu un plus de informaţie, nu numai cu ” stai jos că eu aş fi făcut mai bine”! După această afirmaţie este obligatoriu să explici “cum” ai fi făcut mai bine. Altfel, nu mai este un sfat, o opinie, o părere, ci, doar o simplă cleveteală care nu foloseşte nimănui.
  În privinţa “coborâtului de pe plută” la prima clătinare … Nu-ţi voi povesti cât am umblat, cu câţi am discutat, câte promisiuni neonorate am înghiţit, de câte ori a trebuit să o iau de la capăt pe varianta B sau C …
  Important este că mâine ne întâlnim pentru a treia oară!

 6. ZamPop 9 years ago  

  # snobis: Te aşteptăm!

 7. Florin Coman 9 years ago  

  Trebuie sa clarific si de data aceasta – am pronuntat cuvantul “orgolii” iar nu “Zamfir” sau un alt cuvant cu referire la o anumita persoana.
  M-am referit in general, la “orgolii”, pentru ca deja trei persoane plutase fruntase au sarit in sus saptamana asta si au declarat, la nervi, ca parasesc pluta. Poate am gresit ca le numesc orgolii, dar nu am gasit un alt termen la indemana sa explice agitatia de saptamana aceasta.
  Si mai sunt probabil si alte “orgolii” latente, pe care posibil le vom vedea la lumina zilei.
  Am postat aici comentariul si referinta la orgolii, deoarece aici e anuntul referitor la intrunirea de maine, iar cand m-am adresat in acel fel m-am adresat tuturor persoanelor implicate.
  Consider ca am facut un pas constructiv, asteptand limpezirea apelor, si rugamintea de a fi calmi si a vedea ce e de facut, si nu am gresit cu nimic.
  Pentru tine, Zamfir, iarta-ma, nu ar trebui eu sa fiu o persoana care da sfaturi, deloc, ai trecut prin viata mai mult ca mine. Dar, iarta-ma, daca vin cu un sfat mic si umil – nu mai lua tot ce se intampla in sens personal. Nu sunt toate asa. Dupa cum nu a fost nici interventia mea de mai sus.
  Grija la mal, maine facem popas! Sper sa fie unul de bun-augur!

 8. snobis 9 years ago  

  OCHIUL PE VOI

 9. ZamPop 9 years ago  

  # Florin Coman: Dacă pretenţia mea “absurdă” de a respecta principiile şi cuvântul dat, hotărârile luate, le numiţi “orgolii”, am să vă dezamăgesc … iar!
  Paote, nu ar fi rău să înţelegem că a colabora nu înseamnă deloc a face fiecare “ceva”, ci, a face fiecare bine părticica lui, ca să iasă întregul … splendid!

 10. ZamPop 9 years ago  

  # iycnmv:După ce timp de vreo trei ani am tot primit promisiuni …

 11. ZamPop 9 years ago  

  # Oana: Aduc abacul şi ne numărăm! masa are 14 scaune, dar, mai este o masă alături. Sper să nu fim mai mulţi de 28 … ca să trebuiască să car la scaune suplimentare!

 12. Florin Coman 9 years ago  

  Asa cum am incercat de fiecare data, sa promit si sa nu dezamagesc, asa voi veni si de data aceasta, cu toate sacrificiile, mai ales ca va fi o zi foarte importanta, in care se vor discuta multe lucruri.
  Am rugamintea doar sa lasam orgoliile personale acasa, si sa reusim sa colaboram cu totii care vaslim mai departe.
  Pentru ca asta ne-am si dorit, de la lansare.

 13. iycnmv 9 years ago  

  Urmareste http://gpaieiycnmv.blogspot.com/ si astfel ne vei ajuta sa promovam o campanie educationala! Multumim!
  Echipa Independent Youth Turda

 14. Oana 9 years ago  

  dau cu subsemnatu’.
  om trai si om vedea cati om fi :)

 15. ZamPop 9 years ago  

  # Ana Maria Catalina: Te aşteptăm, totuşi!
  Bancnota este în circulaţie de foarte multă vreme! Am fost plătit de foarte multe ori cu ea. Este bancnota care reflectă, de exemplu, calitatea asfaltării de curând a străzii Avram Iancu!

 16. Ana Maria Catalina 9 years ago  

  Multumesc pentru invitatie. Nu vreau sa anunt participarea mea. Vreau sa spun ca ma ingrozeste chiar si in gluma o astfel de bacnota cu o astfel de imagine pe ea.

Leave a Reply

ZOL - Zamfir On Line