Sustine Rosia Montana in UNESCO World Heritage
Iubeşte-mă, atunci când o merit cel mai puţin, atunci am nevoie cel mai mult (proverb chinezesc) * Dacă ai privilegiul de a şti, ai şi obligaţia de a acţiona (Albert EINSTEIN, 1879 - 1955) * Viaţa asta-i bun pierdut, de n-o trăieşti cum ai fi vrut (George COŞBUC, 1866 - 1918) * Să vezi până departe este una, să mergi până departe este alta (Constantin Brâncuşi, 1876 – 1957) * Prefer să încerc ceva greu şi să nu reuşesc, decât să încerc să nu fac nimic şi să reuşesc (Robert Schuller, 1926 - ...) * Când moare Speranţa, rămâne Pasiunea (anonim) * Avem nevoie de oameni ce pot visa lucruri care nu exista (John F. Kennedy, 1917 - 1963) * Păsările care se nasc în cuşcă, au impresia că a zbura este o boală (Alejandro Jodorowski, 1929 - ...)

Sunt mai fericit, când îţi pot fi de folos (Zamfir POP, 1953 - 2035)

April Fools Day countdown banner

Cetăţean profesionist

Jurnalist amator

incurabil visător la o lume mai bună, mai dreaptă, mai curată, ... mai umană

Vizibilitatea blogului

May 28, 2010 4 Comments

V-am mai spus şi arătat de câteva ori că, rar, mult prea rar pentru o societate civilizată, democratică – cum ne pretindem, primesc semnale că blogurile mele sunt citite şi de cei pe care îi critic. Niciodată nu am criticat cu alt scop decât îndreptarea lucrurilor. Pentru că şi eu vreau îndreptarea păcătosului, nu moartea lui!

Am sesizat nişte grave carenţe şi nereguli în activitatea STP Turda. Mi s-a reproşat că … nu am răbdare, că sunt la început, că … Dar, am primit şi un mesaj care, dincolo de faptul că îmi face plăcere să constat că nu bat apa în piuă chiar degeaba, mă ajută să mai sper că problemele semnalate se vor rezolva. Chiar dacă abia în ceasul al 13-lea.

Am citit criticile postate pe blogul dumneavoastră si pe care le-aţi adus modului nostru de distribuire a biletelor si abonamentelor. Doresc neapărat sa va mulţumesc pentru ca ne-aţi semnalat in mod constructiv aceste probleme de organizare, de care aveam cunostinta dar care pana in prezent nu le-am considerate prioritare. Tinand cont ca aveti perfecta dreptate am luat urmatoarele masuri pentru a rezolva  aceste disfunctionalitati:
1.Vanzarea de abonamente nenominale pentru persoane fizice se face incepand cu data 27.05.2010 la toate cele 7 (sapte)  puncte de vanzare abonamente. Pentru persoane juridice vanzarea se va face doar la sediul STP Turda, str. Mihai Viteazu nr 43, unde se va elibera si factura.
2. Pentru a doua sesizare vom face demersurile necesare pentru a gasi noi puncte de vanzare la agentii economici din zona Casirom si a caror program de functionare sa fie cat mai lung. Avem incapand de saptamana asta un punct de vanzare suplimentar in zona mentionata dar din pacate nu foarte apropiat de capatul de linie unde nu mai exista agenti economici asa cum ati constatat si d-voastra. Recunosc ca aceasta problema o avem si in alte zone ale orasului unde nu exista magazine in apropierea statiilor, sau chiar daca exista nu sunt deschisi la o colaborare cu noi. Chiar daca pare o varianta rapid de aplicat, vanzarea de bilete de catre conducatorii auto nu este o solutie viabila deoarece genereaza alte probleme de gestiune sau de neincadrare in program. Despre revenirea taxatoarelor pe mijloacele de transport nici nu se pune problema. Varianta cea mai buna si care va fi aplicata si in zona amintita  in articolul dumneavoastra este introducerea unui automat de bilete chiar daca eu personal nu  consider acea locatie prioritara deoarece solicitarile de bilete in acea zona sunt foarte rare.
In continuare imi doresc sa mentineti spiritul critic si sa ne semnalati de fiecare data neregulile  pe care le-ati constatat ca simplu calator pe mijloacele noastre de transport pentru a ne da sansa sa ne corectam si sa lasam in urma imaginea de RATL – vopsit.  Imi doresc sincer sa-mi semnalati orice aspect negativ incepand cu modul in care circulam si terminand cu modul in care angajatii nostrii respecta cetateanul calator care doresc sa devina in cel mai scurt timp stapanul nostru.
Pentru orice informatie va stau la dispozitie la tel.0760.34.244 sau e-mail : stp.turda@yahoo.com

Teoretic, nu ştiu de la cine vine mesajul, nefiind semnat. Prin deducţie, vine de la un oarecare Dan-robert Mostecky, care, deduc este ceva sau cineva pe la STP Turda. Nu cred că este director de societate comercială, de vreme ce îmi poate explica faptul că vânzarea biletelor de călătorie nu este o prioritate pentru firmă! Aşa cum nu cred că persoanele prinse fără bilet de călătorie se pot scuza cu “n-am avut de unde să iau bilet”!

În Germania constatasem că noaptea nu sunt deschise caseriile din gări din cauza numărului redus de bilete pe care le-ar vinde în cursul nopţilor. Dar, erau automate de eliberat bilete! La ei, Măria Sa Călătorul nu trebuie să aştepte organizarea serviciului pentru a-şi procura bilete de călătorie. Pentru că, acolo chiar că nu te poţi scuza cu “n-am avut de unde să iau bilet”!

În privinţa dorinţei ca eu să-mi mențin spiritul critic, nici măcar în glumă să nu bănuiţi altceva, domnule Mostecky!

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , Viata ca o gluma

4 Comments → “Vizibilitatea blogului”

 1. ZamPop 9 years ago  

  # Ana Maria Catalina: Orarul autobuzului era mai mult in funtie de “cum este … cheful şoferului”! S-a schimbat, oare, ceva? În afara culorii autobuzului! Ţine-ne la curent!

 2. Ana Maria Catalina 9 years ago  

  M-a incurajat faptul ca cineva a dat un raspuns problemei semnalate in articol.
  Imi scriu si eu problema mea, poate cineva ma va baga in seama .
  Dincolo de toate problemele cu biletul de calatorie pe care eu calator fac tot posibilul sa mi-l procur ( ma refer strict la mine nu la altii ) ma gandesc anul acesta cum voi reusi sa circul cu autobuzul la strandul de la Baile Sarate. A fost etapa cand circula autobuz din ora in ora. Fara exceptii. Puteam conta pe el. In ultimii cativa ani regula s-a schimbat. Orarul autobuzului era in funtie de “cum este vremea”. Stresant, revoltator chiar. Daca dimineata era putin inourat stateam pe ganduri..oare voi avea sau nu voi avea autobuz, daca ma prinde plouaia la strand ,voi avea sau nu voi avea autobuz sa ma intorc in oras ?
  Sunt o bunica, care are sarcina sa se ocupe de vacanta nepotelului, Oare cum voi reusi ?

 3. ZamPop 9 years ago  

  # criss: Ai dreptate, dacă nu ţinem cont de întârzierea şi conţinutul răspunsului. Eu aştept să văd răspunsul … pe teren!

 4. criss 9 years ago  

  Tot respectul pentru persoana care v-a raspuns. A dat dovada de bun simt si fair-play.

Leave a Reply

ZOL - Zamfir On Line