Sustine Rosia Montana in UNESCO World Heritage
Iubeşte-mă, atunci când o merit cel mai puţin, atunci am nevoie cel mai mult (proverb chinezesc) * Dacă ai privilegiul de a şti, ai şi obligaţia de a acţiona (Albert EINSTEIN, 1879 - 1955) * Viaţa asta-i bun pierdut, de n-o trăieşti cum ai fi vrut (George COŞBUC, 1866 - 1918) * Să vezi până departe este una, să mergi până departe este alta (Constantin Brâncuşi, 1876 – 1957) * Prefer să încerc ceva greu şi să nu reuşesc, decât să încerc să nu fac nimic şi să reuşesc (Robert Schuller, 1926 - ...) * Când moare Speranţa, rămâne Pasiunea (anonim) * Avem nevoie de oameni ce pot visa lucruri care nu exista (John F. Kennedy, 1917 - 1963) * Păsările care se nasc în cuşcă, au impresia că a zbura este o boală (Alejandro Jodorowski, 1929 - ...)

Sunt mai fericit, când îţi pot fi de folos (Zamfir POP, 1953 - 2035)

April Fools Day countdown banner

Cetăţean profesionist

Jurnalist amator

incurabil visător la o lume mai bună, mai dreaptă, mai curată, ... mai umană

După Blogmeet

June 16, 2010 3 Comments

Acum, după ce, din dispoziţia Ragelui Mihai (cel politicos, grijuliu cu “onoarea” fetelor impertinente, cu aplecări psihologice, doar, cu mici carenţe în aprecierea corectă a succesiunii faptelor al căror judecător se erijează!), am fost … autoexclus din rândurile comunităţii pe care o construiesc ei”, va trebui să-mi caut alt subiecte. Gata cu alergăturile, nu voi mai plăti cafele pe care să le ofere patronii de cafenele, nu voi mai pierde ore şi şir buchisind ZeList-ul – ca să întocmeesc Lista lui Zamfir (de fapt, lista cu blogurile din CUA!), gata cu deschiderea a zeci de bloguri – pentru postarea invitaţiilor … pe care nu le bagă nimeni în seamă, …

Blogmeet-urile merg mai departe (sau, nu?!), blogul comun nu va mai fi “chinuit” de pretenţiile de seriozitate a “bărbosului”, … Lumea nu pier(d)e dacă l-am pus la colţ pe inadaptabilul ălă învechit! Ne amintim de ceva precepte de bun simţ, dar, numa’ când ne deranjează cineva! Să vadă că şi noi am auzit, cândva, de ele! Nu ne mai batem capu’ la întâlniri cu punctualitatea sau cu … prezenţa!

Gata! Pentru mine, Blomeet-ul CUA ar trebui să nu mai existe. Putea-voi, oare, să-mi uit proiectul conceput, purtat în pântecele gândirii atâta timp, căruia i-am schimbat scutecele ca să arate frumos în lume, …

La primul Blogmeet la care nu i-am mai încurcat cu fiţele mele de om serios, s-au trezit a fi doar doi. S-a amânat cu o săptămână (bănuiesc că … sine die! din păcate!), s-a schimbat de sâmbătă pe vineri (de parcă, eu aş fi hotărât reuniunea pentru ziua de sâmbătă! pun pariu că nimeni nu-şi mai aminteşte cum am explicat că în week-end, fiecare are altceva de făcut: de cosit, de prăjit mititei, de vizitat soacra, …). Din păcate, aşa cum se bucura unul dintre comentatorii “intelighentzi” ai blogului meu, Blogmeet-ul CUA a murit! Ca şi blogul comun al celor … duşi cu pluta! Cel puţin, în formele serioase ale lor, din mintea unui demodat.

Pentru că, merge şi aşa şi din avion nu se vede sunt singurele principii la modă astăzi!

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , Gânduri Zamfiriene

3 Comments → “După Blogmeet”

 1. ZamPop 9 years ago  

  # Petre: Stai cuminte, Petre, că-ţi prinzi urechiuşele! Nu au avut tupeul “să mă dea afară”, ci, mi-au explicat că ei nu-şi pierd vremea cu chestii serioase şi … îi încurc. De-aceea, “m-au autoexclus”! Ca comuniştii la şedinţele de partid, când, pentru că ai spus ceva ce nu i-a plăcut la “tov. şăf de la raion”, trebuia să-ţi faci autocritica şi să-ţi iei angajamentul. Eu am înţeles şi am votat cum au vrut ei!
  Eu tot “Zamfir” rămân! Şi dovedesc, prin ceea ce fac, atâta cât sunt, atâta cât pot, …

 2. petre 9 years ago  

  Te or dat afara si de aici.

Trackbacks For This Post

 1. "Războiul" bloggerilor din CUA | Lumea lui Cristian - 8 years ago

  [...] http://zamfirpop.com/blog/2010/06/16/dupa-blogmeet/ [...]

Leave a Reply

ZOL - Zamfir On Line