Sustine Rosia Montana in UNESCO World Heritage
Iubeşte-mă, atunci când o merit cel mai puţin, atunci am nevoie cel mai mult (proverb chinezesc) * Dacă ai privilegiul de a şti, ai şi obligaţia de a acţiona (Albert EINSTEIN, 1879 - 1955) * Viaţa asta-i bun pierdut, de n-o trăieşti cum ai fi vrut (George COŞBUC, 1866 - 1918) * Să vezi până departe este una, să mergi până departe este alta (Constantin Brâncuşi, 1876 – 1957) * Prefer să încerc ceva greu şi să nu reuşesc, decât să încerc să nu fac nimic şi să reuşesc (Robert Schuller, 1926 - ...) * Când moare Speranţa, rămâne Pasiunea (anonim) * Avem nevoie de oameni ce pot visa lucruri care nu exista (John F. Kennedy, 1917 - 1963) * Păsările care se nasc în cuşcă, au impresia că a zbura este o boală (Alejandro Jodorowski, 1929 - ...)

Sunt mai fericit, când îţi pot fi de folos (Zamfir POP, 1953 - 2035)

April Fools Day countdown banner

Cetăţean profesionist

Jurnalist amator

incurabil visător la o lume mai bună, mai dreaptă, mai curată, ... mai umană

Cotele ... Blogurilor zamfiriene

July 1, 2010 2 Comments

Prima zi din iulie este un nou moment de retrospectivă.

Situaţia blogurilor zamfiriene

la 1 iulie, raportat la 1 iunie 2010

Ceva creşteri există la toate blogurile. Din păcate, la unele sunt … amărâte. Problema rezultă şi din timpul alocat vânătorii (de lei!) şi din proasta conexiune la internet (am mai dres busuiocul cu locaţii unde utilizez wireless!).

Poziţia în ZeList nu are rost să o mai discut: am arătat de atâtea ori că în săptămânile mai active, NU urc, iar, de coborât, NU cobor în săptămânile mai puţin active! Important nu este dacă sunt pe poziţia 5.933 sau pe 7.028, ci, faptul că TOATE blogurile de care mă ocup se află în prima treime din aproape 60.000 de bloguri. Deci, rămâne, de remarcat, doar poziţionarea relativă în blogosferă!

Nu ştiu ce voi face din septembrie încolo (înţarcă bălaia ajutorului de şomaj şi nu întrevăd nici o perspectivă de job!).

Notă: Ca să nu închei în … notă pesimistă, asculaţi-l pe Bach! Sau Arieşul ce trece prin Turda!

Dacă nici aşa nu am reuşit să vă bine-dispun, aflaţi Povestea Taurului comunal!

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , Blogoreala

2 Comments → “Cotele … Blogurilor zamfiriene”

  1. ZamPop 9 years ago  

    # Bogdan Epureanu: Mulţumesc. Şi eu sper, tot, la mai mare!
    P.S. continuăm discuţia pe e-mail.

  2. Bogdan Epureanu 9 years ago  

    Felicitari si la mai mare! :)

    P.S.: Legat de job; te-ai gandit vreodata sa lucrezi in online? Sunte destule siteuri care angajeaza copywriteri care sa le scrie textele… daca tot esti de atata timp in online si iti place aceasta activitate cred ca ar reprezenta o solutie, cel putin pana apare ceva mai bun.

Leave a Reply

ZOL - Zamfir On Line