Sustine Rosia Montana in UNESCO World Heritage
Iubeşte-mă, atunci când o merit cel mai puţin, atunci am nevoie cel mai mult (proverb chinezesc) * Dacă ai privilegiul de a şti, ai şi obligaţia de a acţiona (Albert EINSTEIN, 1879 - 1955) * Viaţa asta-i bun pierdut, de n-o trăieşti cum ai fi vrut (George COŞBUC, 1866 - 1918) * Să vezi până departe este una, să mergi până departe este alta (Constantin Brâncuşi, 1876 – 1957) * Prefer să încerc ceva greu şi să nu reuşesc, decât să încerc să nu fac nimic şi să reuşesc (Robert Schuller, 1926 - ...) * Când moare Speranţa, rămâne Pasiunea (anonim) * Avem nevoie de oameni ce pot visa lucruri care nu exista (John F. Kennedy, 1917 - 1963) * Păsările care se nasc în cuşcă, au impresia că a zbura este o boală (Alejandro Jodorowski, 1929 - ...)

Sunt mai fericit, când îţi pot fi de folos (Zamfir POP, 1953 - 2035)

April Fools Day countdown banner

Cetăţean profesionist

Jurnalist amator

incurabil visător la o lume mai bună, mai dreaptă, mai curată, ... mai umană

STP Turda, încă nu-i Alba ... deloc!

July 20, 2010 10 Comments

Vă mai amintiţi de postarea STP Turda, nu-i Alba?

Au trecut două luni de-atunci, adică, numărate pe degete: şa-se-zeci de zile! Şi, ce dacă?

STP Turda, încă, nu-i Alba … deloc!

Cer scuze: materialul despre STP l-am postat, din greşeală, aici. Îl regăsiţi integral şi nemodificat pe blogul Zamfir Turdeanu’.

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , Viata ca o gluma

10 Comments → “STP Turda, încă nu-i Alba … deloc!”

 1. ZamPop 8 years ago  

  # papaceauceanu: Am fost în 8 aprilie, efectiv, în Alba Iulia, apoi, am scris!

 2. papaceauceau 8 years ago  

  Viziteaza http://www.albaiuliaonline.ro pentru a te putea convinge cu adevarat!

 3. ZamPop 9 years ago  

  # Vasile: Înainte de a avea vreun drept de a comenta, musai să te hotărăşti. Cine eşti: lucrator, rosu & negru sau vasile?!
  După aceea, îţi voi răspunde la orice nelămurire! Mă tem că îmi eşti dator/datoare cu nişte precizări: unde am spus eu că eşti pirandă, ce dovadă ai că m-a finanţat cineva, unde ai văzut tu că eu aş înjura pe cineva?

 4. Vasile 9 years ago  

  Domnule Pop, DUMNEAVOASTRĂ înjuraţi şi lumea vă vorbeşte frumos, creştineşte…

  Asta este atitudinea DUMNEAVOASTRĂ de blogger exemplar?

 5. ZamPop 9 years ago  

  # rosu & negru: Greşeşti nesimţitelule! Nu eu am iniţiat acest tip de abonament, ci, există în toată lumea civilizată! STP le-a afişat pe tonete şi eu am cerut unul. Doar că nu am fost de-acord cu “nenominal cu numele pe el”!

  Dacă te interesează, utilizam un astfel de abonament nenominal pentru o zi la Bucureşti, înainte de revoluţia care ţi-a adus ţie libertatea să poţi să gândeşti şi să te exprimi în halul în care o faci, ca un şobolan ascuns în canalul anonimatului. Unde ţi-ai pus hainele de “lucrator”?! Sub acelaşi rahat de sub care ai ieşit?!

 6. ZamPop 9 years ago  

  # Lucrator: Nu am înţeles ce este greşit? Eu am greşit? Ce? Unde? Cu ce? Alţii? Ce? Unde? Cu ce? Nu ştiu cine eşti, despre ce vorbeşti, dar, probabil, pretinzi că deţii nişte adevăruri pe care eu nu le-am sesizat. Aştept să te explici! Altfel, comentariul tău rămâne un simplu bla-bla-bla de jmeker care spune … nimic, numai ca să-şi arate dăşteptăciunea. Nu foloseşte la nimic.
  Să-ţi spun că şi eu am lucrat la control? Să-ţi spun că nu am jignit sau tras de mânecă nici un călător corect, pe motiv că un altul nu este corect? De fapt, nu mi-am permis să trag de mânecă nici pe cel incorect! Am aplicat doar măsurile care eram îndreptăţit să le aplic.
  Aştept să ne lămureşti cu ce ai vrut să spui!
  Iar încasările din vânzări de bilete “nu este prioritatea STP Turda” – aşa mi -a explicat!

 7. rosu & negru 9 years ago  

  Multumin initiatorului !!! suntem in vacanta si circulam cu masinile rosii pana acuma cumparam pe saptamana 6 abonamente acum cumparam numai 2 si circulam tot grupul de 6 tineri facem economie. Excelenta idee cu astea fara nume putem si noi sa le fabricam nu ne prinde nimeni- cumperi un abonament si poti circula cat vrei URAAAAAAAAAAAAAAA !!!!!

 8. Lucrator 9 years ago  

  Total GRESIT D-l POP deviza pentru cei care presteaza servicii este CLIENTUL NOSTRU STĂPÂNUL NOSTRU” imbunatăţită cu bun simţ de prestator “LUMINEAZĂ-L DOAMNE PE STAPÂN CU CONŞTIINTĂ SA FIE CORECT” in cazul STP sa-si achite contravaloarea biletului , sa nu ne înjure si sa nu ne scuipe in fata cand ii cerem dovada justificata a calatoriei, incasările reprezentând PÂINEA NOASTRĂ DE FIECARE ZI.
  DOAMNE AJUTA !!!

 9. ZamPop 9 years ago  

  # Finy: Nu-i adevărat: trebuie să reacţionăm ca să schimbăm ceva!

 10. Finy 9 years ago  

  Ce sa ii faci? Asta-i Romania!…

Leave a Reply

ZOL - Zamfir On Line