Sustine Rosia Montana in UNESCO World Heritage
Iubeşte-mă, atunci când o merit cel mai puţin, atunci am nevoie cel mai mult (proverb chinezesc) * Dacă ai privilegiul de a şti, ai şi obligaţia de a acţiona (Albert EINSTEIN, 1879 - 1955) * Viaţa asta-i bun pierdut, de n-o trăieşti cum ai fi vrut (George COŞBUC, 1866 - 1918) * Să vezi până departe este una, să mergi până departe este alta (Constantin Brâncuşi, 1876 – 1957) * Prefer să încerc ceva greu şi să nu reuşesc, decât să încerc să nu fac nimic şi să reuşesc (Robert Schuller, 1926 - ...) * Când moare Speranţa, rămâne Pasiunea (anonim) * Avem nevoie de oameni ce pot visa lucruri care nu exista (John F. Kennedy, 1917 - 1963) * Păsările care se nasc în cuşcă, au impresia că a zbura este o boală (Alejandro Jodorowski, 1929 - ...)

Sunt mai fericit, când îţi pot fi de folos (Zamfir POP, 1953 - 2035)

April Fools Day countdown banner

Cetăţean profesionist

Jurnalist amator

incurabil visător la o lume mai bună, mai dreaptă, mai curată, ... mai umană

S-blogar ori ba?!

September 4, 2010 6 Comments

Odată cu toamna a sosit şi o veste despre o poveste cu un concurs. Cică se caută blogarul anului. Cel mai talentat. Care are superblogul cel mai ssuper dintre toate.

Nu aspir la aceste titluri. Dar … pentru că din orice competiţie, sgur, ieşi un pic mai tare, un pic mai bogat, un pic mai … dăştept, încerc şi eu concursul cu degetul.

Primul pas este că vă anunţ că fac primul pas!

Voi, ce mai staţi? Citiţi aici.

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , Blogoreala

6 Comments → “S-blogar ori ba?!”

 1. ZamPop 9 years ago  

  # petre: Tu eşti “nime”? “Cineva” mă bagă în seamă, deci, tu eşti “cineva”! Mulţumesc!

 2. petre 9 years ago  

  Nu te baga nime in sama!

 3. ZamPop 9 years ago  

  # Finy: M-am înscris cu trei dintre bloguri, dar … DUPĂ înscriere am primit dreptul de a cunoaşte regulamentul (!), unde scrie că fiecare se poate înscrie cu un singur blog! Aşa că, pentru că nu-mi plac concursurile care încep cu o mică şmecherie, am şi renunţat!
  Mulţumesc pentru succesul urat. Îl voi folosi la alte activităţi.

 4. Finy 9 years ago  

  Daca Te-ai inscris atunci Succes din partea mea…:D

 5. ZamPop 9 years ago  

  # ghita: Vrei să spui că nu aş fi?! Dă-mi adresele celor cinci bloguri ale tale ca să le compar cu ale mele şi să mă retrag!

 6. ghita 9 years ago  

  Te gasesti si tu mare bloger!

Leave a Reply

ZOL - Zamfir On Line