Sustine Rosia Montana in UNESCO World Heritage
Iubeşte-mă, atunci când o merit cel mai puţin, atunci am nevoie cel mai mult (proverb chinezesc) * Dacă ai privilegiul de a şti, ai şi obligaţia de a acţiona (Albert EINSTEIN, 1879 - 1955) * Viaţa asta-i bun pierdut, de n-o trăieşti cum ai fi vrut (George COŞBUC, 1866 - 1918) * Să vezi până departe este una, să mergi până departe este alta (Constantin Brâncuşi, 1876 – 1957) * Prefer să încerc ceva greu şi să nu reuşesc, decât să încerc să nu fac nimic şi să reuşesc (Robert Schuller, 1926 - ...) * Când moare Speranţa, rămâne Pasiunea (anonim) * Avem nevoie de oameni ce pot visa lucruri care nu exista (John F. Kennedy, 1917 - 1963) * Păsările care se nasc în cuşcă, au impresia că a zbura este o boală (Alejandro Jodorowski, 1929 - ...)

Sunt mai fericit, când îţi pot fi de folos (Zamfir POP, 1953 - 2035)

April Fools Day countdown banner

Cetăţean profesionist

Jurnalist amator

incurabil visător la o lume mai bună, mai dreaptă, mai curată, ... mai umană

O listă cu ultimele postări

October 15, 2010 5 Comments

Ca să nu vă plictisiţi, vă ofer, din nou, o listă cu câteva dintre ultimele postări de pe blogurile mele:

Pe Blog de blogger:

Pe blogul lui Zamfir Turdeanu’:

Pe blogul lui Ulise al II-lea:

Pe blogul cu imagini frumoase:

Pe blogul lui Zamfir de Turda:

Pe blogul Fotoreporter pentru mediu:

Alegerea este şi uşoară şi grea, în acelaşi timp. Blogurile mele au tematici diferite: opinie, actualitate, pamflet, fotografie, istorie şi ecologie. Sigur, una ditre teme vă place!

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , Blogoreala

5 Comments → “O listă cu ultimele postări”

 1. ZamPop 9 years ago  

  # dama fara camelii: Vezi, dacă aş fi înnebunit de bucurie la vederea topului săptămânal al ZeList-ului, acum, aş fi înnebunit din nou, de durere, de astă-dată. De-aceea, am căutat doar justificarea saltului – ţi-am explicat în comentariul anterior. Ce m-a trântit în săptămâna tocmai scursă, … Poate, voi afla.
  Concluzia? Este una singură: să-mi văd de treabă, mai departe, indiferent de poziţia într-un clasament.
  Important este să fiu sănătos, să pot să caut, să pot să scriu, să pot să public, …

  În privinţa “furtului de meserie”, te sfătuiesc să accesezi link-urile din această postare şi din Publicul – ţintă, şi să încerci să decelezi, dincolo de tema articolului, felul în care este structurat textul, paragraful, fraza. Fără a uita un lucru: NU COPIA! Scrisul tău să rămână al tău, blogul tău să nu fie clonă a unui alt blog, oricât de grozav ar fi acela!
  Gata, cu bârfa! La treabă!
  Notă: habar n-am cine eşti, ce pregătire ai, deci, să nu te simţi ofensată că îţi dau sfaturi … din inimă, ca unui începător!

 2. ZamPop 9 years ago  

  # dama fara camelii: Nu neg că saltul uriaş (salturile uriaşe, pentru că toate blogurile au sărit ca o turmă de capre negre, năbădăioase, pe stâncile ZeList-ului!) mi-a adus o stare de oarecare euforie. Mai ales că, până am aflat explicaţia, m-am simţit de-a dreptul jignit, considerând a exista o crasă eroare la baza saltului.
  Reţeta aceea “miraculoasă” este foarte simplă: implicarea în treburile serioase, reale, ale societăţii în care trăim! Să merg la relanti? Doar goana după leu, cel cu care să-mi cumpăr mâine pâinea!, a făcut să creadă cineva că am redus turaţia!
  Dacă doreşti să mai afli ceva din secrete, caută – pe blogul lui Zamfir Turdeanu’ – seria de postări “Dragă ucenicule” – în casetuţa de căutare, scrie “ucenicule” şi vei găsi vreo opt articole (ţi-am pus link-ul de două ori!). În curând, voi scrie unul despre mecanismele de urcare în ZeList, pentru cei care îşi doresc acest lucru. Există două seturi de măsuri: unul pentru urcarea normală, înceată, muncită, şi altul pentru saltul forţat, pe furiş, fără legătură cu calitatea postărilor. Pe acesta din urmă l-am depistat mai greu şi nu-mi face plăcere.
  O mică observaţie: nu sunt proprietarul blogurilor, ci, mai mult sunt … sclavul lor!

 3. dama fara camelii 9 years ago  

  Ma bucur ca am fost mesagerul unei vesti bune care, cu siguranta, ti-a dat o stare de mult bine.
  Ei, vezi? Daca n-as fi avut obsesia statisticilor ? Era pacat sa nu fi stiut sau sa fi aflat prea tarziu, mai ales ca recunosti singurel ca acest lucru te obliga. Nu era pacat sa mergi … la relanti, cand poti sa turezi motoarele?
  Mai mult, cand statistica m-a tras de maneca (si pentru asta sa n-o bata vina!), mi-am pus intrebarea ce secret a descoperit “propietarul” acestui blog de a urcat asa spectaculos in primii 100? In plus, recunosc ca imi doream, ca orice incepator, sa fur meserie si mai aruncam si eu cate un ochisor, in cautare de retete de succes.

 4. ZamPop 9 years ago  

  # dama fara camelii: Pentru mine, a fost, mai întâi, un şoc teribil. Credeam că este o eroare imensă ori un mişto la fel de mare, după ce m-am plâns de ZeList. Dar, s-a găsit o damă, cu ori fără camelii, care m-a lămurit. Verificările ulterioare au susţinut explicaţiile ei. Deci, mă bucur!
  Mă bucur că Let’s do it, România! a fost mai mult decât îndrăzneam să sper înainte de 25 septembrie.
  Apoi, noua poziţionare în top mă obligă să trudesc … ca să rămân pe-acolo. Şi să-mi aduc şi celelalte blogurie pe-aproape! Aerul înălţimilor este ozonat şi face bine la … orgoliu!

 5. dama fara camelii 9 years ago  

  Spectaculoasa ascensiunea ta, in top 100, de saptamana asta !

Leave a Reply

ZOL - Zamfir On Line