Sustine Rosia Montana in UNESCO World Heritage
Iubeşte-mă, atunci când o merit cel mai puţin, atunci am nevoie cel mai mult (proverb chinezesc) * Dacă ai privilegiul de a şti, ai şi obligaţia de a acţiona (Albert EINSTEIN, 1879 - 1955) * Viaţa asta-i bun pierdut, de n-o trăieşti cum ai fi vrut (George COŞBUC, 1866 - 1918) * Să vezi până departe este una, să mergi până departe este alta (Constantin Brâncuşi, 1876 – 1957) * Prefer să încerc ceva greu şi să nu reuşesc, decât să încerc să nu fac nimic şi să reuşesc (Robert Schuller, 1926 - ...) * Când moare Speranţa, rămâne Pasiunea (anonim) * Avem nevoie de oameni ce pot visa lucruri care nu exista (John F. Kennedy, 1917 - 1963) * Păsările care se nasc în cuşcă, au impresia că a zbura este o boală (Alejandro Jodorowski, 1929 - ...)

Sunt mai fericit, când îţi pot fi de folos (Zamfir POP, 1953 - 2035)

April Fools Day countdown banner

Cetăţean profesionist

Jurnalist amator

incurabil visător la o lume mai bună, mai dreaptă, mai curată, ... mai umană

Vreau să-mi iau maşină

October 29, 2010 18 Comments

Ce copil nu-şi doreşte o maşinuţă. Mai întâi, una din cuburi cu roţi. Apoi, una cu motor … manual (împinsă cu mânuţa “şoferului”, care produce şi zgomotul motorului!). Vine rândul motorului cu arc ori electric, cu baterie. Crème de la crème este cea cu pedale sau cu motor adevărat!

Aşa era „pe vremea mea”. Acum, pentru că suntem în plin proces de mondializare, copiii din Argentina se joacă cu maşinuţe aduse din Anglia, neştiind de războiul care a ucis oameni din ambele popoare. Chiar dacă mondializare înseamnă şi răspândirea crizei financiare, …

Hai, să vorbim despre bucuria jucăriilor. Pentru copii şi pentru cei mai mari. Da, există şi astfel de jucării, create, adecvate, căutate şi utilizate de copii de absolut orice vârstă.

De exemplu, la magazinul online bigboystoys.ro găsiţi un întreg arsenal: maşini, elicoptere, tancuri, bărcuţe, utilaje de construcţii şi chiar şi jucării amuzante.

Am dat o raită virtuală pe la “raionul” de maşinuţe cu telecomandă. Dar, ca fost aeromodelist şi rachetomodelist, mi-a crăpat măseaua pe la elicoptere şi avioane.

Pentru împătimiţii maşinilor, oferta cuprinde maşini cu telecomandă. Astfel, îţi poţi încropi un adevărat garaj de nabab în … living!

Cred că ar fi cazul să vorbesc cu Moşii, având în vedere că am fost … prea cu minte anul acesta … Să-i trimit link-ul spre magazin. L-aţi notat?! Aştept să-mi spuneţi dacă v-am minţit!

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , Publicitate

18 Comments → “Vreau să-mi iau maşină”

 1. ZamPop 9 years ago  

  # Mariana: Nu a fost greu să aleg maşina. Doar, când am aflat preţul, a fost mai greu …

 2. Mariana 9 years ago  

  Ai ales masina?

 3. ZamPop 9 years ago  

  # Daurel: Înainte de Marea Aglomeraţie din Decembrie, aveam două butoaie (total 400 l) în pod, care îmi alimentau toată casa când nu era apă. De-acolo, vara, apa trecea prin nişte rezervaoare metalice (de aer comprimat, de la remorci casate!) şi aveam apă caldă la spălat vase la bucătătire. Şi duş în curte, seara!

 4. Daurel 9 years ago  

  Pasiune masinilor m-a iertat…
  Acum ma pasioneaza o soba cu plita, cu lemne si serpentina cu apa; sa dau si la calorifere, sa prepar si apa menajera; deocamdata am montat cosurile si functioneaza; i-am pus si coocos e vant…
  PS. Apa nu vrea sa mearga, deocamdata la calorifere; poate ii pun o pompa de apa de la auto; si o baterie…, si alte complicatii…

 5. ZamPop 9 years ago  

  # incertitudini: M-aş fi mirat dacă afirmai că nu-ţi place.
  Nu ştiu de ce se încarcă blogul tău atât de greu, încât, uneori, nici nu pot să-l văd!

 6. incertitudini 9 years ago  

  Mie îmi place Pitiș!

 7. ZamPop 9 years ago  

  # bibabum: Dacă nu mă înşeală memoria, este de dinainte de MAD (Marea Aglomeraţie din Decembrie).
  Mă bucur că-ţi place, mă bucur că ţi l-am reamintit pe Pittiş.

 8. bibabum 9 years ago  

  tare piesa lu nea pittis :d, n-o stiam

 9. ZamPop 9 years ago  

  # cristian: Moşu’ va cântări cuminţenia fiecăruia. Scumpe? Eu am dat anul trecut banii de pe o astfel de maşină pentru o chestie cât o unghie (un microcard SD de 8 GB cu cititor pe USB). Totul e relativ. Dacă eşti nabab, sunt ieftine. Dacă te crezi baban …

 10. ZamPop 9 years ago  

  # Emilia: Parcă se spunea: Nu contează dacă e băiat ori fată, … numa’ să aibă clopoţel!
  Să fie sănătos şi el şi bunică-sa! Şi noi pe lângă ei.

 11. Emilia 9 years ago  

  Promit, ca daca o sa fie baiat nepotul meu o sa cumpar si eu vreo doua, trei masinute. Ramana vorba intre noi, parca mi-ar place sa targuiesc niste papusi! Orice, sanatos sa fie!

 12. cristian 9 years ago  

  M-am uitat si eu la masinute, sunt frumoase dar cred ca sunt cam scumpe.
  Sau poate gresesc eu.

  Dar cine stie, poate vine mosu si imi aduce o masinuta. Daca nu mie poate la junior. :)

 13. ZamPop 9 years ago  

  # zoltybogata: Dacă ai fost cu minte, scrie-i lui moş Crăciun să-ţi aducă. Sunt mici şi încap pe horn.

 14. zoltybogata 9 years ago  

  faine masinile, parca mas juca si io cu ele :D

 15. ZamPop 9 years ago  

  # Mircea: Îmi aminteşti că, prin clasa a zecea, şi eu am fost … nemernic! Am desfăcut un ceas de mână şi l-am dus, un teanc de piesuţe în batistă, la ceasornicar. Dar, eu nu-mi comand maşinuţe de-astea pentru că nu am … living!

 16. Mircea 9 years ago  

  Cand fac rost de ceva bani le iau la nepoti ceva de acol…
  Dupa ce iti comanzi si iti ajunge acasa, sa-mi zici cat is de “solide”. Ca la astia ai mei le-ar trebui ceva din titan…ca tot dezmembreaza nemernicii

 17. ZamPop 9 years ago  

  # Finy: Când ţi-o comanzi, nu uita să le spui unde ai găsit reclama!

 18. Finy 9 years ago  

  Ce faine is masinile… Aproape,defapt toate detali sunt incluse in machetele respective.

Leave a Reply

ZOL - Zamfir On Line