Sustine Rosia Montana in UNESCO World Heritage
Iubeşte-mă, atunci când o merit cel mai puţin, atunci am nevoie cel mai mult (proverb chinezesc) * Dacă ai privilegiul de a şti, ai şi obligaţia de a acţiona (Albert EINSTEIN, 1879 - 1955) * Viaţa asta-i bun pierdut, de n-o trăieşti cum ai fi vrut (George COŞBUC, 1866 - 1918) * Să vezi până departe este una, să mergi până departe este alta (Constantin Brâncuşi, 1876 – 1957) * Prefer să încerc ceva greu şi să nu reuşesc, decât să încerc să nu fac nimic şi să reuşesc (Robert Schuller, 1926 - ...) * Când moare Speranţa, rămâne Pasiunea (anonim) * Avem nevoie de oameni ce pot visa lucruri care nu exista (John F. Kennedy, 1917 - 1963) * Păsările care se nasc în cuşcă, au impresia că a zbura este o boală (Alejandro Jodorowski, 1929 - ...)

Sunt mai fericit, când îţi pot fi de folos (Zamfir POP, 1953 - 2035)

April Fools Day countdown banner

Cetăţean profesionist

Jurnalist amator

incurabil visător la o lume mai bună, mai dreaptă, mai curată, ... mai umană

Fals tratat de jurnalism "obectiv"

January 21, 2011 One Comment

După cele relatate în postarea Scuze, jeluţule, era absolut normal ca maistru jurnalismului obiectiv turdean să constate că i-a sărit muştarul. Şi, pentru că a dat-o în bară şi s-a făcut de râs cu Zamfir beţivu’ – pentru că e de notoritate faptul că nu beau!, a schimbat macazul spre specialitatea lui: psiatr-acarismul. Probabil că, habar n-are, nici de psihiatrie, ca şi de manevrarea acelor de la calea ferată.

În ultima postare de pe blogul lui (Doamne, dă să fie ultima!), se screme să vadă un conflict, acolo unde nu este decât o neînţelegere, tratată pe cale amiabilă. Eu mi-am spus părerea, am cerut ce am crezut eu că am dreptul şi ei mi-au respectat dorinţa. Cu mici derapaje de la normele de respectat într-o conversaţie, dar, … Unde este conflictul? Doar în mintea obectivă (sic!) a lu’ jelu.

După mintea lui, şi toţi trebuie să aprobe ce emană de la el!, eu aş avea nevoie de publicitatea jurnalistului respectiv. Eroare, maistre! El m-a contactat, pentru că el avea nevoie de un subiect. Popularitatea mea există, notorietate – chiar! – în lumea filumeniştilor la nivel muuuuult mai larg decât Turda. Nu este dată de guiţările unui pretins jurnalist obiectiv, nici de la Turda, nici de la Bucureşti, ci, de activitatea mea din domeniu. Nu este nevoie să vină, acum, unu care ştie răstălmăci spusele mele, ca să mi-o dărâme! Tocmai din astfel de considerente am refuzat să mai colaborez cu mass-media în ultimii ani, în materie de filumenie.

Ce mai pretinde maistru?

Definiţie: O gogoaşă spusă sau scriă de jelu se numeşte dezvăluire. Încă nu a adus nici o dovadă despre pretinsa finanţare din partea PSD Câmpia Turzii. Pentru simplul motiv că nu există aşa ceva. Dar, trebuie să credeţi, că aşa a emanat el ideea!

Dacă el pretinde că nu ai voie să îţi aperi poziţia, a nu respecta ordinul de la el, se numeşte oricum are el chef. Numai apărarea poziţiei proprii, nu! Democratic – pentru că el susţine că latră la democraţie – este să-i ceri aprobare să nu accepţi ce ţi se oferă. Obiectiv – pentru el este cel care s-a bătut cu cărămida obectivităţii în pept! – este să fii de-acord cu ce scapă el pe blog. Dacă nu, declară el că ai gura spurcată!

Domnul Găgăuţă mai aduce un decret la lumină: cine stă de vorbă cu mine este finanţator al meu! N-am eu norocul ăsta, bade jelu!

Nu cred că merită să vă mai plictisesc cu aberaţiile lui democratice, obiective, … Totuşi, vă mai trântesc una, tot de la el din grădină: a ajuns la concluzia că ar trebui să modereze comentariile. Pentru că sunt prea multe cu obscenităţi, cu atacuri la persoană, … Cred că se referă mai mult la textele lui, decât la comentariile … anonime. A propos: Comentariile mele nu au apărut! Deci, au fost doar anulate, nu au fost oprite!

Curios: în paralel cu scrierile lui despre mine, se înmulţesc şi penibilităţile lăsate, pe post de “comentarii” (democratice, curajoase, băloase şi … anonime, evident!) pe youtube, la filmuleţele postate de mine!

Dumnezeu să te ierte, jeluţule!

Eu tot Zamfir rămân, oricât te scremi tu!

Iar, cei care te mai cred … te merită!

Notă: pentru masochişti, ofer o colecţie de inepţii (ca să nu ziceţi că nu contribui şi eu ca să-i crească ratarea! pardon: ratingu’!)

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , Viata ca o gluma

Trackbacks For This Post

  1. Fals tratat de jurnalism “obectiv” | Stiri Bloggeri Din Romania - 8 years ago

    [...] this article: Fals tratat de jurnalism “obectiv” This entry was posted in Uncategorized and tagged arieş, cele-relatate, chibrituri, colecţie, [...]

Leave a Reply

ZOL - Zamfir On Line