Sustine Rosia Montana in UNESCO World Heritage
Iubeşte-mă, atunci când o merit cel mai puţin, atunci am nevoie cel mai mult (proverb chinezesc) * Dacă ai privilegiul de a şti, ai şi obligaţia de a acţiona (Albert EINSTEIN, 1879 - 1955) * Viaţa asta-i bun pierdut, de n-o trăieşti cum ai fi vrut (George COŞBUC, 1866 - 1918) * Să vezi până departe este una, să mergi până departe este alta (Constantin Brâncuşi, 1876 – 1957) * Prefer să încerc ceva greu şi să nu reuşesc, decât să încerc să nu fac nimic şi să reuşesc (Robert Schuller, 1926 - ...) * Când moare Speranţa, rămâne Pasiunea (anonim) * Avem nevoie de oameni ce pot visa lucruri care nu exista (John F. Kennedy, 1917 - 1963) * Păsările care se nasc în cuşcă, au impresia că a zbura este o boală (Alejandro Jodorowski, 1929 - ...)

Sunt mai fericit, când îţi pot fi de folos (Zamfir POP, 1953 - 2035)

April Fools Day countdown banner

Cetăţean profesionist

Jurnalist amator

incurabil visător la o lume mai bună, mai dreaptă, mai curată, ... mai umană

Dragă Ucenicule (10)

March 17, 2011 2 Comments

Principala caracteristică necesară pentru succesul unul blog este onestitatea. Trebuie să fii 101% onest. Cu tine-însuţi, în primul rând, apoi, cu cititorii tăi. Ei nu vor mai veni să te viziteze după ce se vor lămuri că eşti un mare, sau mai mic, mincinos.

Lipsa aceste caracteristici este acceptată numai dacă vrei să te afirmi ca jurnalist profesionist. Iată un studiu de caz (patologic!) din presa noastră turdeană:

Adrian MOLDOVAN

Fantoma asta (pentru că nu există nici un jurnalist cu acest nume; excepţie: mintea bolnavă a unuia care este extrem de deficitar în materie de scrupule!) poate să scrie orice, poate să inventeze orice, fără dovezi, fără remuşcări, … Avantajul lui este că, fiind inexistent, nu poţi să-i baţi obrazul!

Zamfir Pop, deconspirat: e finanţat de PSD Câmpia Turzii!
Miercuri, 02 Septembrie 2009 15:40 Adrian MOLDOVAN Dezvăluiri

Zamfir Pop a bătut palma cu Niculae Ştefan!
Miercuri, 07 Octombrie 2009 23:27 Adrian MOLDOVAN Dezvăluiri

După cum vedeţi, îşi ilustrează articolele cu imagini luate de oriunde şi puse oricum. Cu sau fără legătură cu subiectul. Aşa cum l-a învăţat maistru lui. La al doilea articol, a folosit o imagine pe care i-a furnizat-o un anonim! Doar că, imaginea a fost realizată prin regie proprie a “împricinaţilor”. Ne-am distrat întocmind planul de acţiune prin care imaginea să ajungă la … botanist (a pus botu’, imediat!)! A fost un hai teribil şi ne-am amuzat de minune, intuind fericirea tembelului deontolog şi corect ca … cârpa cu care se şterge pe jos!

Despre “dezvăluiri”, ce să mai spunem?! Tembeluţul “ştie” şi cine a plătit cafeaua – pe care nu am băut-o – şi despre banii – pe care nu i-a dat şi nu i-a primit nimeni! De la marele eveniment epocal al dezvăluirilor lui Adrian MOLDOVAN, de câte ori ne întâlnim râdem de tembel!

Aş vrea să sper, Ucenicule, că nu te vei face de râs copiind manierele unui care … n-are!

Notă: De curând, m-am întâlnit cu Daciana DERDA. Primul lucru care mi l-a spus a fost: “Scuze, dar, eu trimit numai textul brut. Ce poze pune Gelu, nu e treaba mea! Dar, îmi pare rău de cele întâmplate.”. Am asigurat-o că, nici o clipă nu m-am îndoit de onestitatea ei. Ne cunoaştem de prea mulţi ani, deja, ca să îi cunosc modul în care lucrează.

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , Blogoreala

Trackbacks For This Post

  1. Poveste de vis (27) « Blogul lui Teo Negură - 8 years ago

    [...] poate, Sfinx, Teo, Teo Negura, Theodora, Ulise, Vania, Veronicisme, Zam-Fir Pop,  Zamfir Pop, Zamfir Turdeanu’ si [...]

  2. Dragă Ucenicule (10) | Stiri Bloggeri Din Romania - 8 years ago

    [...] is the original post: Dragă Ucenicule (10) This entry was posted in Uncategorized and tagged aceste-caracteristici, comunitară, egalitate, [...]

Leave a Reply

ZOL - Zamfir On Line