Sustine Rosia Montana in UNESCO World Heritage
Iubeşte-mă, atunci când o merit cel mai puţin, atunci am nevoie cel mai mult (proverb chinezesc) * Dacă ai privilegiul de a şti, ai şi obligaţia de a acţiona (Albert EINSTEIN, 1879 - 1955) * Viaţa asta-i bun pierdut, de n-o trăieşti cum ai fi vrut (George COŞBUC, 1866 - 1918) * Să vezi până departe este una, să mergi până departe este alta (Constantin Brâncuşi, 1876 – 1957) * Prefer să încerc ceva greu şi să nu reuşesc, decât să încerc să nu fac nimic şi să reuşesc (Robert Schuller, 1926 - ...) * Când moare Speranţa, rămâne Pasiunea (anonim) * Avem nevoie de oameni ce pot visa lucruri care nu exista (John F. Kennedy, 1917 - 1963) * Păsările care se nasc în cuşcă, au impresia că a zbura este o boală (Alejandro Jodorowski, 1929 - ...)

Sunt mai fericit, când îţi pot fi de folos (Zamfir POP, 1953 - 2035)

April Fools Day countdown banner

Cetăţean profesionist

Jurnalist amator

incurabil visător la o lume mai bună, mai dreaptă, mai curată, ... mai umană

Lucruri (cu adevărat!) slabe

May 6, 2011 4 Comments

Am crezut că am greşit adresa. Era corect scrisă.

Am crezut că nu văd bine. Din păcate, am văzut bine!

Comunitatea pe care am creat-o ca să ne cunoaştem mai bine între noi şi să fim mai bine cunoscuţi în lume printr-un blog comun, a devenit exact ce s-a dorit prin “autoexcluderea” mea:

o găşcuţă, în care se fac lucruri, de care le este ruşine să se afle!

Bravo, Mişule!

Bravo, comunitate a bloggerilor din CUA! Halal, să-ţi fie!

Meritaţi felicitauri jmekereşti!

Meritaţi “Magma cum şi laudanum”!

Notă: Nu v-am dat link pentru că în gaşcă nu se poate intra decât dacă sunteţi “invitaţi” sau reuşiţi să vă coborâţi până la nivelul lor de “civilizaţie”! Eu, recunosc, nu am reuşit, deci, nu primesc invitaţia la acest club “select”!

Prim reacţie vine de la Ionel IGNAT, jurnalist profesionist fără ghilimele:

Am crezut că Zamfir a mâncat zahăr cu linguriţa deşi nu are voie. Sau poate a căzut din copacul ăla în care Gelu l-a făcut celebru. Dar, verificând, i-am dat dreptate. Ăştia, chiar sunt duşi cu pluta pe Arieş. S-au constituit într-un grup secret, poate … Cine ştie ce publică ei între ei, poate fotografii porno, poate filmuleţe interzise publicului larg, sau poate te bârfesc pe tine sau pe mine, Zamfire. Este adevărat că ultima chestie nu mă deranjează decât pe jumătate, dar per ansamblu consider că ei, plutaşii, sunt cei care pierd.

Am postat un răspuns explicativ:

Faptul că m-ar bârfi pe mine sau pe tine, nu m-ar deranja, nici cât pe tine.
Dar, să faci PRIVAT un blog comun, deci, PUBLIC, prin definiţie, semănă a porcotaliu! Numai de când sunt porcotalii la putere, în parcul PUBLIC sunt terenuri de fotbl şi de tenis PRIVATE! Curat murdar, coane Ionele!
Eu am acceptat să fiu autoexclus, dar, mă doare că şi-au bătut joc de ideea de comunitate a bloggerilor din CUA, pe care nu am creat-o ca să aibă un jmeker, scăpat din cazarmă, de ce să-şi bată joc.
Acum, foarte in-topic: vezi, Ovidiule, de ce spun că este foarte greu, la români, să creezi ceva în comun?!

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , Blogoreala

4 Comments → “Lucruri (cu adevărat!) slabe”

 1. ZamPop 2 years ago  

  @ emilia: Mulţumesc.

 2. emilia 2 years ago  

  Pe mine si pe multi altii chiar nu ne intereseaza de ,,comunitatea a bloggerilor din CUA”. Atata tinp cat imi place ce scrii, voi citi cu placere!

Trackbacks For This Post

 1. Blogu’ lui Ionel » Blog Archive » Zamfir a vrut să plece cu pluta pe Arieş - 7 years ago

  [...] Sau poate a căzut din copacul ăla în care Gelu l-a fîcut celebru. Dar, verificând, i-am dat dreptate. Ăştia, chiar sunt duşi cu pluta pe Arieş. S-au constituit într-un grup secret, poate… [...]

 2. Lucruri (cu adevărat!) slabe | Stiri Bloggeri Din Romania - 7 years ago

  [...] post: Lucruri (cu adevărat!) slabe This entry was posted in Uncategorized and tagged a-corect-scris, a-devenit-exact, a-dorit-prin, [...]

Leave a Reply

ZOL - Zamfir On Line