Sustine Rosia Montana in UNESCO World Heritage
Iubeşte-mă, atunci când o merit cel mai puţin, atunci am nevoie cel mai mult (proverb chinezesc) * Dacă ai privilegiul de a şti, ai şi obligaţia de a acţiona (Albert EINSTEIN, 1879 - 1955) * Viaţa asta-i bun pierdut, de n-o trăieşti cum ai fi vrut (George COŞBUC, 1866 - 1918) * Să vezi până departe este una, să mergi până departe este alta (Constantin Brâncuşi, 1876 – 1957) * Prefer să încerc ceva greu şi să nu reuşesc, decât să încerc să nu fac nimic şi să reuşesc (Robert Schuller, 1926 - ...) * Când moare Speranţa, rămâne Pasiunea (anonim) * Avem nevoie de oameni ce pot visa lucruri care nu exista (John F. Kennedy, 1917 - 1963) * Păsările care se nasc în cuşcă, au impresia că a zbura este o boală (Alejandro Jodorowski, 1929 - ...)

Sunt mai fericit, când îţi pot fi de folos (Zamfir POP, 1953 - 2035)

April Fools Day countdown banner

Cetăţean profesionist

Jurnalist amator

incurabil visător la o lume mai bună, mai dreaptă, mai curată, ... mai umană

SCRISOARE NETIMBRATĂ

August 9, 2011 5 Comments

Gata! Îmi fac şi eu organ media! Am primul colaborator, prima persoană care mi-a încredinţat un articol spre publicare. Cel de mai jos:

SCRISOARE NETIMBRATĂ

Celui mai mare jurnalist profesionist din zonă, singurul adevărat

Sunt Gelu, vărul lui Adrian MOLDOVAN, şi sunt student la jumăralism. Am citit articolul pe care l-ai pus pe Adrian să-l scrie şi transcrierea lui, semnată de tine, pe blogul tău. Îi cam furi munca bietului meu văr!

Pentru că eşti cel mai mare jurnalist profesionist din zonă, de fapt, eşti singurul adevărat, Maistre al Jumăralismului Prostfesionist, te rog să mă ajuţi, clarificându-mi următoarele mici neclarităţi:

Poza NU este ciordită de la Gelu şi nici NU este el cel din poză (el este mult mai mic)

- Dacă povesteşte că a aşteptat mult peste o jumătate de oră sosirea poliţiei este denigrare?!

- Nu cumva eşti folositor celor aflaţi în spatele lucrurilor prezentate pe blogurile lui (de exemplu: compania de apă cu canalizarea din Băi, cei vinovaţi de distrugerile din parcul muzeului,primaru’ cu strada-model Iorga, …)?

- Deontologia profesională nu te obligă să aduci dovezi la câte acuze îi arunci în cap? De ani de zile tot te cufureşti cu faptul că “Zamfir este finanţat de PSD”. Vino, dom’le, cu dovada ca să-i dăm în gât pe pesedişti (io-s pedelist ca şi tine, maistre!)

Cu astfel de articole jalnice, nu mă mir că ai milioane de cititori, dar, nu înţeleg de ce catralioanele de comentatori îţi comentează atât de invizibil aceste magistrale articole conţinând învăţături mai importante decât cele lăsate de Neagoe Basarab? Vezi, gândesc ca un consilier local portocaliu!

Domnule Tiz Florea – cu numărul de maşină B 130 FLO – te asigur că cum gat cacofonic stereo facultatea vin să lucru la tine. Că la tine nu trebuie să fii în toate facultăţile!

Cu deosebită stemă,
Gelu MOLDOVAN
viitor angajat la Turdanews

P.S.: Mulţumesc lui Zamfir pentru că mă susţine şi  îmi dă posibilitatea să mă afirm. A acceptat să pun linkuri spre rahaturile postate de vărul meu şi de tine!

Dacă acest articol va avea succes, îl voi recomanda pe Gelu celui mai mare jurnalist profesionist din zonă, de fapt, singurul adevărat! Rog, pe cei trei ctititori ai blogului, să lase comentarii de încurajare pentru tânărul jurnalist.

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , Blogoreala

5 Comments → “SCRISOARE NETIMBRATĂ”

 1. ZamPop 7 years ago  

  # lutzu: Da’, ce: văru’ meu există?!

 2. lutzu 7 years ago  

  tu nu esti var cu gelu. de ce minti?

 3. ZamPop 7 years ago  

  # gelu; Ar trebui să precizezi de fiecare dată de care “gelu” vorbeşti.

 4. gelu 7 years ago  

  ba gelule de ce dai in gelu ca gelu e mare ba teai dat cu barbosu najungi bine

Trackbacks For This Post

 1. O săptămână … pepit « Ulise al II-lea – blog canin - 7 years ago

  [...] Să nu uit să-i mulţumesc Colegului Blogger Zamfir pentru că mi-a dăruit … o cascadă! 46.577684 [...]

Leave a Reply

ZOL - Zamfir On Line