Sustine Rosia Montana in UNESCO World Heritage
Iubeşte-mă, atunci când o merit cel mai puţin, atunci am nevoie cel mai mult (proverb chinezesc) * Dacă ai privilegiul de a şti, ai şi obligaţia de a acţiona (Albert EINSTEIN, 1879 - 1955) * Viaţa asta-i bun pierdut, de n-o trăieşti cum ai fi vrut (George COŞBUC, 1866 - 1918) * Să vezi până departe este una, să mergi până departe este alta (Constantin Brâncuşi, 1876 – 1957) * Prefer să încerc ceva greu şi să nu reuşesc, decât să încerc să nu fac nimic şi să reuşesc (Robert Schuller, 1926 - ...) * Când moare Speranţa, rămâne Pasiunea (anonim) * Avem nevoie de oameni ce pot visa lucruri care nu exista (John F. Kennedy, 1917 - 1963) * Păsările care se nasc în cuşcă, au impresia că a zbura este o boală (Alejandro Jodorowski, 1929 - ...)

Sunt mai fericit, când îţi pot fi de folos (Zamfir POP, 1953 - 2035)

April Fools Day countdown banner

Cetăţean profesionist

Jurnalist amator

incurabil visător la o lume mai bună, mai dreaptă, mai curată, ... mai umană

Blogărul Zamfir Pop a iscat un nou scandal

August 11, 2011 16 Comments

Cine se-aseamănă, poartă acelaşi nume! Ar putea fi un nou proverb, legitimat de trista realitate.

Iată suculenta “conversaţie” pe care am avut-o în această seară. Cu toate eforturile mele de a o scurta, nu am reuşit. Merită să o parcurgeţi până la final, ca să vă împărtăşiţi din ideile “democraţiei speciale“, pe care puştiul a învăţat-o ca “Voluntar la CRD” şi încearcă … să mi-o impună, în stilul lui caracteristic:

Gelu: 360ideas yooo_666_oooy@yahoo.com 78.96.72.250 Buna seara. Te rog foarte frumos daca se poate (1) sterge poza cu mine de pe blogul tau. Chiar nu imi face placere (2) sa apar pe blogul tau. Multumesc mult

Zamfir: # 360ideas: Nu am nici o poză “cu tine” pe blogul meu. Deci, demersul tău este fără obiect. Cu plăcere. Te asigur că nici mie nu mi-ar place să apară pe blogul meu personaje de teapa ta. Te rog să nu mă mai deranjezi. (3) Mulţumesc mult!

Gelu: a 4 poza din acest post e cu mine si te rog mult sa o stergi. (4)

Zamfir: # 360ideas: Nu-ţi stă în … era să zic “în caracter” da’ n-ai!, să iei în serios ce ţi se spune?! Nu am nici o poză “cu tine” pe blogul meu. Deci, demersul tău este fără obiect. Eu am numai poze cu sinagoga, interior, exterior, evenimentul (pregătire, desfăşurare, cu artişti, cu personal de serviciu, etc.). Te asigur că nici mie nu mi-ar place să apară pe blogul meu personaje de teapa ta. Te rog să nu mă mai deranjezi. (5) Mulţumesc mult! Dacă NU VREI SĂ ÎNŢELEGI, următoarele comentarii venind de la tine vor fi onorate cu tasta “delete“! (6)

(ca să nu-mi umple blogul cu inepţiile lui, am mutat “conversaţia” pe e-mail, ştiind din experienţele anterioare că nu se potoleşte repede! prostu’, de nu-i fudul, nu-i prost destul!)

Gelu: Iti zic frumos ca in acest post ai o poza cu mine. Mai exact poza in care lipesc un poster pe poarta de la curtea sinagogai. Mai detaliat de atat nu pot sa iti zic. A 4 poza din post ce vrei sa iti explic mai mult. Te rog foarte mult sa o stergi (7)

Zamfir: Muce Democrat: 1. eu nu fac poze ca să dictezi tu ce să pun sau ce să şterg de pe blog! Ai tată? Dictează-i lui ce să facă! 2. Îngrijeşte-te, data viitoare, să nu-mi mai apari în cale, să nu mai intri în raza obiectivului aparatului meu de fotografiat. 3. Chiar nu ai nici măcar atâta bun simţ să-ţi vezi de treabă după ce îţi spun de două ori că nu mă interesează plăcerile sau neplăcerile tale? Nu ai atâta obraz, măcar, ca să nu-mi dictezi ce să fac sau ce să nu fac?! (vai, ce urât am răspuns la exprimările lui delicate, pline de respect, mustind de bun simţ, ca un burete … uscat!)

Gelu: Tu esti mai…. nedemocrat decat credeam eu. (8) Nu iti dau dreptul sa imi denigrezi imaginea aparand pe blogul tau. (9) Atata timp cat tu esti considerat om de scandal (10) nu vreau sa apar pe blogul tau. Ce e asa de greu de inteles? Nu vorbesc destul de romaneste pentru tine? (11) Te implor mult sa o stergi, e bine asa? (12) Gelu Palacean +40 0749496465 yooo_666_oooy@yahoo.com

Zamfir: Măi, puţoi obraznic, te rog să încetezi! Imploră pe cel care mă face “om de scandal”! Nu mă interesează părerile tale de nesimţit.

Gelu: Numa sa te certi sti. (13) Sa vorbesti ca oamenii nu sti si nu vei sti niciodata. Te-am rugat frumos, (14) daca nici atat nu poti intelege nu esti destept (15)

Zamfir: Cu cine mă cert? Cu tine? Aşa rău crezi că am ajuns? Mulţumesc pentru complimente! Îţi subliniază impertinenţa (vezi ce delicat ştiu să mă exprim, nesimţitule?). Te-am rugat frumos să-ţi vezi de treabă! Sunt eu vinovat pentru că pielea de pe obrazul tău este prea groasă ca să nu mai insişti?! Vezi-ţi de treabă: eu nu sunt ca tine, ca să zic una acum şi alta peste cinci minute!

Şi, la final, vine cu concluzia:

Numa pari a fi destept ca nu esti. (16) eu vorbesc mai civilizat ca tine (17) ca nu folosesc cuvinte jignitoare ca tine. (18) Iti dau pace ca oricum nu am cu cine vorbi. (19) Nici o discutie civilizata nu se poate purta cu tine (20)

O adevărată mostră de bun simţ, de civilizaţie, de inteligenţă, demn de numele pe care îl poartă: Gelu Palacean

Note lămuritoare:

(1) Nu se poate! Am mai explicat că eu nu postez pe blog ca să am ce şterge!

(2) Nici mie nu-mi place să mi se vorbească impertinent.

(3) După ce ţi-am expus punctul meu de vedere, te-am rugat să nu mă mai deranjezi.

(4) Tonul devine şi mai impertinent. Nu mai este opţiunea mea, ci, devine o comandă obligatorie. Mă confundă cu taică-su?!

(5) Repet explicaţiile şi reiterez rugămintea de a nu mă mai deranja.

(6) Ca să nu-mi umplu blogul cu astfel de „impertinenţe democrate”, i-am răspuns pe e-mail.

(7) Tonul devine şi mai impertinent. Nu mai se pune problema de opţiune a mea, ci, devine o comandă obligatorie. Mă confundă cu taică-su?!

(8) Voluntarul de la CRD (Centrul de Repudiere a Democraţiei?!) defineşte democraţia ca … obligaţie a mea de a face exact ce i se scoală lui să dicteze! Vai, ce frumos a vorbit el cu mine, cu respect, cu bun simţ, iar, eu …

(9) Ceea ce eu defineam a fi doar o banală „impertinenţă”, justificabilă prin vârsta jmekeraşului, devine nesimţire crasă! I se denigrează imaginea dacă apare pe blogul meu? Nici vorbă: şi-o denigrează prin modul în care mi se adresează!

(10) Având în vedere că îl cheamă „Gelu”, nu cred că mai are rost să-i cer să dovedească afirmaţiile. Mulţi l-ar fi băgat în mă-sa pentru astfel de afirmaţii. Cu sau fără scuzele de rigoare. Eu bănuiesc că biata femeie a încercat să-l educe. Nereuşita, i se poate imputa, doar parţial.

(11) Ceea ce eu defineam a fi doar o banală „impertinenţă”, justificabilă prin vârsta jmekeraşului, devine nesimţire crasă! Repetată şi amplificată cu fiecare nouă exprimare.

(12) Chiar deloc nu e bine: eu am trecut de vârsta la care nu ştiam ce vreau, de vreo cinci decenii, deja!

(13) Ceea ce eu defineam a fi doar o banală „impertinenţă”, justificabilă prin vârsta jmekeraşului, devine nesimţire crasă! Repetată şi amplificată cu fiecare nouă exprimare.

(14) Îţi reamintesc prima ta propoziţie: „te rog foarte frumos daca se poate sterge poza cu mine de pe blogul tau”. Ţi-am explicat că NU se poate. Eu am făcut exact ce mi-ai propus tu: am ales! Dacă eu am ales că NU …

(15) … mă declari NE-deştept?! E clar? Ceea ce eu defineam a fi doar o banală „impertinenţă”, justificabilă prin vârsta jmekeraşului, devine nesimţire crasă! Repetată şi amplificată cu fiecare nouă exprimare.

(16) Ceea ce eu defineam a fi doar o banală „impertinenţă”, justificabilă prin vârsta jmekeraşului, devine nesimţire crasă! Repetată şi amplificată cu fiecare nouă exprimare.

(17) Curat civilizat, neicuşorule! Chiar şi faptul că ţi-am explicat de mai multe ori şi, totuşi, ca şi cum nu ai fi înţeles ce am scris eu, insişti … este o dovadă de cât de civilizat eşti!

(18) La câtă impertinenţă şi mitocănie ai turnat, la câte jigniri mi-ai adus, … care dintre cuvintele mele te-au ofensat, oare, mimoză pudică?! Că … tu ai vorbit frumos! Vorbeşte-i „aşa de frumos” tatălui tău. Eu te-am rugat, de mai multe ori, să încetezi şi te-a durut în … copita dreaptă din stânga!

(19) În sfârşit, o veste bună! Când o pui în aplicare? Eu te-am rugat de la bun început să-ţi vezi de treabă şi nu ai vrut.

(20) Când vei învăţa să vorbeşti civilizat, te aştept să discutăm, Gelule!

Bonus: când am făcut respectiva poză, jmekerul mi-a pozat, încântat! Remarcaţi-i mânuţele care-i stau crispate, în aşteptarea apăsării pe declanşator. Între timp, s-a mai copt şi nu mai vrea?! Sau  … i s-a împuţit dovleacu’ şi nu mai are cu ce gândi logic?!

Referitor la gogoşile din cele două materiale „jurnalistice”, bazate pe … lipsa de bun simţ a unui adevărat, vorba lui Gelu: om de scandal:

Blogărul Zamfir Pop a iscat un nou scandal şi a fost chemat la Poliţie, fiind pasibil de amendă!

Blogărul Zamfir Pop a iscat un nou scandal şi este pasibil de amendă!

Miercuri seara am fost la Poliţie.

Ei încearcă prin astfel de convocări a împricinaţilor să medieze o împăcare, ca să poată scrie concluzia „rezolvat” pe caz. În plus, una dintre părţi (nicidecum, eu!) era prea beată ca să poată vorbi clar atunci şi s-a sperat în clarificare a situaţiei din postura de „ambii treji”!

Dar … doar eu am onorat invitaţia. Urmează ca Poliţia să încheie cazul aşa cum trebuie. În prima fază, beţivul le explicase poliţiştilor că el este un biet mieluşel pe care eu l-am lovit! Dar, s-a dovedit că eu nu l-am lovit cu intenţie, ci, încercând să mă eliberez l-am atins pe agresor. Urmează ca, la întoarcerea din vacanţă a avocatului meu să iniţiem procedura poliţienească şi judiciară pentru agresiunea căreia i-am fost reală victimă, Gelule!

Ceea ce-ţi doresc şi ţie, din toată inima!

Gelu: 360ideas yooo_666_oooy@yahoo.com 78.96.72.250

Buna seara. Te rog foarte frumos daca se poate (1) sterge poza cu mine de pe blogul tau. Chiar nu imi face placere (2) sa apar pe blogul tau. Multumesc mult

Zamfir: # 360ideas: Nu am nici o poză cu tine pe blogul meu. Deci, demersul tău este fără obiect. Cu plăcere. Te asigur că nici mie nu mi-ar place să apară pe blogul meu personaje de teapa ta. Te rog să nu mă mai deranjezi. (3) Mulţumesc mult!

Gelu: a 4 poza din acest post e cu mine si te rog mult sa o stergi. (4)

Zamfir: # 360ideas: Nu-ţi stă în … era să zic “în caracter” da’ n-ai!, să iei în serios ce ţi se spune?! Nu am nici o poză cu tine pe blogul meu. Deci, demersul tău este fără obiect. Eu am numai poze cu sinagoga, interior, exterior, evenimentul (pregătire, desfăşurare, artişti, personal de serviciu, etc.). Te asigur că nici mie nu mi-ar place să apară pe blogul meu personaje de teapa ta. Te rog să nu mă mai deranjezi. (5) Mulţumesc mult! Dacă NU VREI SĂ ÎNŢELEGI, următoarele comentarii venind de la tine vor fi onorate cu tasta “delete“! (6)

Gelu: Iti zic frumos ca in acest post ai o poza cu mine. Mai exact poza in care lipesc un poster pe poarta de la curtea sinagogai. Mai detaliat de atat nu pot sa iti zic. A 4 poza din post ce vrei sa iti explic mai mult. Te rog foarte mult sa o stergi (7)

Zamfir: Muce Democrat: 1. eu nu fac poze ca să dictezi tu ce să pun sau ce să şterg de pe blog! Ai tată? Dictează-i lui ce să facă! 2. Îngrijeşte-te, data viitoare, să nu-mi mai apari în cale, să nu mai intri în raza obiectivului aparatului meu de fotografiat. 3. Chiar nu ai nici măcar atâta bun simţ să-ţi vezi de treabă după ce îţi spun de două ori că nu mă interesează plăcerile sau neplăcerile tale? Nu ai atâta obraz, măcar, ca să nu-mi dictezi ce să fac sau ce să nu fac?!

Gelu: Tu esti mai…. nedemocrat decat credeam eu. (8) Nu iti dau dreptul sa imi denigrezi imaginea aparand pe blogul tau. (9) Atata timp cat tu esti considerat om de scandal (10) nu vreau sa apar pe blogul tau. Ce e asa de greu de inteles? Nu vorbesc destul de romaneste pentru tine? (11) Te implor mult sa o stergi, e bine asa? (12) Gelu Palacean +40 0749496465 yooo_666_oooy@yahoo.com

Zamfir: Măi, puţoi obraznic, te rog să încetezi! Imploră pe cel care mă face “om de scandal”! Nu mă interesează părerile tale de nesimţit.

Gelu: Numa sa te certi sti. (13) Sa vorbesti ca oamenii nu sti si nu vei sti niciodata. Te-am rugat frumos, (14) daca nici atat nu poti intelege nu esti destept (15)

Zamfir: Cu cine mă cert? Cu tine? Aşa rău crezi că am ajuns? Mulţumesc pentru complimente! Îţi subliniază impertinenţa (vezi ce delicat ştiu să mă exprim, nesimţitule?). Te-am rugat frumos să-ţi vezi de treabă! Sunt eu vinovat pentru că pielea de pe obrazul tău este prea groasă ca să nu mai insişti?! Vezi-ţi de treabă: eu nu sunt ca tine, ca să zic una acum şi alta peste cinci minute!

Şi, la final, vine cu concluzia:

Numa pari a fi destept ca nu esti. (16) eu vorbesc mai civilizat ca tine (17) ca nu folosesc cuvinte jignitoare ca tine. (18) Iti dau pace ca oricum nu am cu cine vorbi. (19) Nici o discutie civilizata nu se poate purta cu tine (20)

O adevărată mostră de bun simţ, de civilizaţie, de inteligenţă, demn de numele pe care îl poartă: Gelu Palacean

http://zamfirpop.files.wordpress.com/2011/06/10s-dsc03998.jpg?w=299&h=400

Note lămuritoare:

(1) Nu se poate! Am mai explicat că eu nu postez pe blog ca să am ce şterge!

(2) Nici mie nu-mi place să mi se vorbească impertinent.

(3) După ce ţi-am expus punctul meu de vedere, te-am rugat să nu mă mai deranjezi.

(4) Tonul devine şi mai impertinent. Nu mai este opţiunea mea, ci, devine o comandă obligatorie. Mă confundă cu taică-su?!

(5) Repet explicaţiile şi reiterez rugămintea de a nu mă mai deranja.

(6) Ca să nu-mi umplu blogul cu astfel de „impertinenţe democrate”, i-am răspuns pe e-mail.

(7) Tonul devine şi mai impertinent. Nu mai se pune problema de opţiune a mea, ci, devine o comandă obligatorie. Mă confundă cu taică-su?!

(8) Voluntarul de la CRD (Centrul de Repudiere a Democraţiei?!) defineşte democraţia ca … obligaţie a mea de a face exact ce i se scoală lui să dicteze! Vai, ce frumos a vorbit el cu mine, cu respect, cu bun simţ, iar, eu …

(9) Ceea ce eu defineam a fi doar o banală „impertinenţă”, justificabilă prin vârsta jmekeraşului, devine nesimţire crasă! I se denigrează imaginea dacă apare pe blogul meu? Nici vorbă: şi-o denigrează prin modul în care mi se adresează!

(10) Având în vedere că îl cheamă „Gelu”, nu cred că mai are rost să-i cer să dovedească afirmaţiile. Mulţi l-ar fi băgat în mă-sa pentru astfel de afirmaţi. Cu sau fără scuzele de rigoare. Eu bănuiesc că biata femeie a încercat să-l educe. Nereuşita i se poate imputa doar parţial.

(11) Ceea ce eu defineam a fi doar o banală „impertinenţă”, justificabilă prin vârsta jmekeraşului, devine nesimţire crasă! Repetată şi amplificată cu fiecare nouă exprimare.

(12) Chiar deloc nu e bine: eu am trecut de vârsta la care nu ştiam ce vreau, de vreo cinci decenii, deja!

(13) Ceea ce eu defineam a fi doar o banală „impertinenţă”, justificabilă prin vârsta jmekeraşului, devine nesimţire crasă! Repetată şi amplificată cu fiecare nouă exprimare.

(14) Îţi reamintesc prima ta propoziţie: „te rog foarte frumos daca se poate sterge poza cu mine de pe blogul tau”. Ţi-am explicat că NU se poate. Eu am făcut exact ce mi-ai propus tu: am ales! Dacă eu am ales că NU …

(15) … mă declari NE-deştept?! E clar? Ceea ce eu defineam a fi doar o banală „impertinenţă”, justificabilă prin vârsta jmekeraşului, devine nesimţire crasă! Repetată şi amplificată cu fiecare nouă exprimare.

(16) Ceea ce eu defineam a fi doar o banală „impertinenţă”, justificabilă prin vârsta jmekeraşului, devine nesimţire crasă! Repetată şi amplificată cu fiecare nouă exprimare.

(17) Curat civilizat, neicuşorule! Chiart şi faptul că ţi-am explicat de mai multe ori şi, totuşi, ca şi cum nu ai fi înţeles ce am scris eu, insişti … este o dovadă de cât de civilizat eşti!

(18) La câtă impertinenţă şi mitocănie ai turnat, la câte jigniri mi-ai adus, … care dintre cuvintele mele te-au ofensat, oare, mimoză pudică?! Că … tu ai vorbit frumos! Vorbeşte-i „aşa de frumos” tatălui tău. Eu te-am rugat, de mai multe ori, să încetezi şi te-a durut în … copita dreaptă din stânga!

(19) În sfârşit, o veste bună! Când o pui în aplicare? Eu te-am rugat de la bun început să-ţi vezi de treabă şi nu ai vrut.

(20) Când vei învăţa să vorbeşti civilizat, te aştept să discutăm, Gelule!

Blogărul Zamfir Pop a iscat un nou scandal şi a fost chemat la Poliţie, fiind pasibil de amendă!

Blogărul Zamfir Pop a iscat un nou scandal şi este pasibil de amendă!

Referitor la gogoşile din cele două materiale „jurnalistice”, bazate pe … lipsa de bun simţ a unui adevărat, vorba lui Gelu: om de scandal: miercuri am fost la Poliţie. Ei încearcă prin astfel de convocări a împricinaţilor să medieze o împăcare, ca să poată scrie concluzia „rezolvat” pe caz. În plus, una dintre părţi era prea beată ca să poată vorbi clar atunci şi s-a sperat în clarificare a situaţiei din postura de „ambii treji”! Dar … doar eu am onorat invitaţia. Urmează ca Poliţia să încheie cazul aşa cum trebuie. În prima fază, le explicase poliţiştilor că el este un biet mieluşel pe care eu l-am lovit! Dar, s-a dovedit că eu nu l-am lovit cu intenţie, ci, încercând să mă eliberez l-am atins pe agresor. Urmează ca, la întoarcerea din vacanţă a avocatului meu să iniţiem procedura poliţienească şi judiciară pentru agresiunea căreia i-am fost reală victimă, Gelule!

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , Viata ca o gluma

16 Comments → “Blogărul Zamfir Pop a iscat un nou scandal”

 1. ZamPop 7 years ago  

  # Mariana: Ce să spun? Mai crezi în dezvăluirile lui jeluţu?! Eu am învăţat că trăiesc în Rrrromânia şi m-am adaptat. Dacă i-aş fi bătut obrazul tembelului, era gata circul şi aflam, iarăşi că “Zamfir a creat un nou scandal”! M-am dat la o parte din calea animalului botezat care şi-a făcut numărul sub privirile dezaprobatoare a celor din staţie. Dar … de ce nu ai spus nimic? Era o şansă să te cunosc şi eu.

 2. Mariana 7 years ago  

  Te-am văzut acum vreo oră în staţie la Materna. A coborât un ţigan din autobuz, ţi-a vorbit urât – ceva legat de barba ta, dar nu s-a uitat cât e de jegos e el – şi tu te-ai dus cu doi metri mai încolo. Aşa “faci tu scandal”?

 3. gelu 7 years ago  

  oooo mariana ce desteapta esti. nu ai stat tu pe centru cat am stat eu crede-ma ca sa vezi ce face zamfir. si daca il vezi cu pipa il vezi in poze ca de cersit tigari iti spun eu ca cerseste . si nu numai tigari. nu mi-ar fi ciuda daca ar cersi un sapun .atunci l-as intelege.

 4. ZamPop 7 years ago  

  # Mariana: Nu te impacienta. Atâta poate, atâta face! Numele spune totul! Nu contează că nu beau, ei mă găsesc “căzut mort de beat” pe nu-ştiu-unde. Nu contează că fumez pipă, ei “mă văd cerşind ţigări” prin oraş. Geluienii îşi fac rating povestind şi ce faci şi ce nu faci – la ei nu există această diferenţă! -, iar, visele lor le aruncă în spinarea altora. Oricum, nu le-am aprobat toate comentariile imbecile şi le voi aproba şi mai puţin în viitor. Mă înclin în faţa celui care “mă va desfiinţa” – ca blogger – scriind adevăruri argumentate, dar, cei care clevetesc … au alte bloguri la dispoziţie. Uită-te cine scrie şi îţi va fi mai uşor să înţelegi ce scrie şi “de ce scrie”!

 5. Mariana 7 years ago  

  Comentariul lui gelu ar trebui să-l pui în ramă. Cum cerşeşti tu ţigări … şi te văd mereu cu pipa în gură peste tot!
  Să-l întrebi cu ce ai voie să ieşi în oraş şi dacă propunerea lui cu aparatul nu miroase a tâlhărie?
  Mare e grădina Domnului!

 6. gelu 7 years ago  

  iar daca esti asa smecher aproba si comentariu de mai sus sa citeasca si vizitatorii tai niste lucruri adevarate sa stie cu cine isi pun mintea

  Notă pentru IP 86.124.106.117 şi ceilalţi ca el:
  1. eu nu sunt şmecher! de-aceea, nu prea accept jmekerii pe-aici!
  2. cititori mei, care au identitate reală – nicidecum nume şi adresă de e-mail false! - mă cunosc mai bine decât un jmeker anonim
  3. pe fiecare dintre blogurile mele, chiar pe prima pagină, există un AVERTISMENT SERIOS; îţi recomand să-l citeşti şi să te conformezi.
  Până atunci, Dumnezeu să te ierte! Ţi-am acordat, deja, prea multă atenţie. Du-te şi spurcă alte bloguri cu “adevărurile” tale.

 7. ZamPop 7 years ago  

  # Gelu: Ca să nu-ţi pierzi vremea cu barbieritul meu, încearcă pe aia care nu a reuşit să te educe!
  Notă: poţi fi mândru: ţi-am aprobat comentariul ca să vadă oricine ce gunoaie mă judecă! Bine-nţeles că ai dat aadresă falsă pentru că numai de după boscheţi eşti curajos!

 8. gelu 7 years ago  

  “cap de bibol” altceva nu sti decat sa cauti scandal pe strada? eu iti spun sincer ca daca se intampla vreodata sa te vad cu aparatul in preajma mea ti-l dau de cap pana iti vine mintea la loc si apoi te si barbiresc. cauta-ti si tu ceva serios de lucru milogule nu tot astepta ca un cersetor o coaja de paine si nu mai cere tigari in prumut de la trecatori pe strada mai lucru slab.

 9. ZamPop 7 years ago  

  # Mircea Vlăduţ: Pertinentă observaţie referitoare la impertinent!
  Dacă în ’81 aş fi plecat LEGAL în RFG, acum m-ar fi lins în cursul părţii de jos ca să capete ceva bani de la mine. Nu ar fi contat nici că am barbă, nici că-s pletos, nici că … jeluţu scrie că aş fi “om de scandal”!
  Stai liniştit: nu îmi pierd vremea luându-i în serios. Surpriza mea a fost să constat că .. nici mulţi alţii!

 10. Mircea Vladut 7 years ago  

  “Caravana trece, cainii latra”. Sau “apa trece, pietrele raman”.
  Adica valoarea ramane. Nu are rost sa-ti mai bati capul cu oricine se burica. Oricat s-ar burica, tot nu va fi buricul Pamantului.
  A face parte dintr-o organizatie nu inseamna ca automat iti creste valoarea.

 11. ZamPop 7 years ago  

  # Mariana: Nu eu am dat acest titlu stupid: l-am copiat de la Marele Maistru al Presei Locale. Cu astfel de titluri şi inepții îşi face el trafic. Aricolul originar are peste 500 de vizite şi … un comentariu. Celelalte comentarii mi s-au comunicat personal: Ce are tâmpitu’ ăsta cu tine?

 12. Mariana 7 years ago  

  De ce ai ales titlul acesta stupid pentru articol?

 13. ZamPop 7 years ago  

  # Mariana: Vai, cum vorbesti?! Impertinentul este “Voluntar la CRD”, unde a invatat democratia! Speciala! Bazata pe cei sapte ani de-acasa, pe care nu i-a absolvit. Trebuie sa accept si astfel de mizerii pe blog, ca sa nu credeti ca … viata e frumoasa!

 14. Mariana 7 years ago  

  Dar nu tu ai iscat acest conflict. Băiatul asta nu stie ce vorbeste. Ca sa nu mai vorbim despre cum vorbeste. Este foarte obraznic. De ce ii faci publicitate. Nu merita sa-l bagi in seama. Tu scrii despre lucruri frumoase.

 15. ZamPop 7 years ago  

  # Mihai: Mulţumesc, Domnule! Nu am pus ghilimele, pentru că tu chiar eşti Domn.
  Aceste postări penibile au un rol foarte important: îţi arată cine sunt cei care spun că sunt necivilizat!
  Poza nu are nimic cu puştiul impertinent: eu nu l-am pozat pe el, ci, am pozat momentul în care un “Voluntar de la CRD” lipeşte afişul.
  Siluirea limbi române este sportul naţional pentru generaţia facebook. Din păcate, aşa-zisu-ul “Voluntar de la CRD” siluieşte şi perceptele democraţiei. Ca bonus, mai silueşte şi bunul simţ.

 16. Mihai 7 years ago  

  Gelu: Numa sa te certi sti. (13) Sa vorbesti ca oamenii nu sti si nu vei sti niciodata. Te-am rugat frumos, (14) daca nici atat nu poti intelege nu esti destept (15)

  Dragă Zamfir,
  Nu înţeleg de ce ţii (s-o scrie “ţi” în limba lor – ce zici?)omul din treburi. Nu vezi că are ghiozdanul în spate. Poate că azi ar fi trebuit să înveţe la şcoală când “ştii” se scrie cu un “i” şi când cu doi de “i”! Te expui dragă Zamfir ca odată să fii (s-o scrie “fi”? Uite că m-a băgat în ceaţă!!!) acuzat că din cauza ta el a siluit limba română!!! Lasă omul să-şi urmeze calea şi, te rog, şterge poza aia groaznică (pe bune şi fără ghilimele)…
  Salutări prietenului Ulise
  P.S.
  “Numa” ce o mai însemna? Să fi vrut să spună “numai”?

Leave a Reply

ZOL - Zamfir On Line