Sustine Rosia Montana in UNESCO World Heritage
Iubeşte-mă, atunci când o merit cel mai puţin, atunci am nevoie cel mai mult (proverb chinezesc) * Dacă ai privilegiul de a şti, ai şi obligaţia de a acţiona (Albert EINSTEIN, 1879 - 1955) * Viaţa asta-i bun pierdut, de n-o trăieşti cum ai fi vrut (George COŞBUC, 1866 - 1918) * Să vezi până departe este una, să mergi până departe este alta (Constantin Brâncuşi, 1876 – 1957) * Prefer să încerc ceva greu şi să nu reuşesc, decât să încerc să nu fac nimic şi să reuşesc (Robert Schuller, 1926 - ...) * Când moare Speranţa, rămâne Pasiunea (anonim) * Avem nevoie de oameni ce pot visa lucruri care nu exista (John F. Kennedy, 1917 - 1963) * Păsările care se nasc în cuşcă, au impresia că a zbura este o boală (Alejandro Jodorowski, 1929 - ...)

Sunt mai fericit, când îţi pot fi de folos (Zamfir POP, 1953 - 2035)

April Fools Day countdown banner

Cetăţean profesionist

Jurnalist amator

incurabil visător la o lume mai bună, mai dreaptă, mai curată, ... mai umană

Viaţa-n imagini (091011)

13 Comments → “Viaţa-n imagini (091011)”

 1. ZamPop 7 years ago  

  # Mariana: Stai, că … nu ţi-am povestit nimic, încă! Nici nu ar avea rost pentru că … nu ai putea crede!

 2. Mariana 7 years ago  

  Cum ati putut lucra asa?

 3. ZamPop 7 years ago  

  # ganguritu: Despre necesitatea canalului, pentru transport şi irigaţii, nu are sens să discutăm. Ca si la canalul dintre Bucureşti şi Dunăre, necesitatea este indiscutabilă.
  Cum s-a făcut, este o altă discuţie. Dar, eu vorbesc despre anii ’80. Nu despre ’50.
  Nu se devalorizează, ci, nu-l întreţinem şi nu-l folosim la adevărata lui capacitate.

 4. ganguritu 7 years ago  

  Eram copil cand se lucra la canal…si intamplator m-am aflat pe primul inpingator ce-a intrat pe el ( asta bineinteles dupa inaugurarea “tovarasilor” .
  N-a fost una din cele mai vesele perioade pentru cei ce-au lucrat acolo… dar rezultatul sacrificiilor lor este unul admirabil, pacat ca in ultima perioada se devalorizeaza.
  Sanatate va doresc !

 5. ZamPop 7 years ago  

  # Daurel: Rulota trebuie tractata de o masina. Caravana este acelasi lucru, montat pe sasiul unei masini (sasiu pe care se monteaza o autoutilitara, un microbuz, etc.). Deci, in cel de-al doilea caz, ai 2 in 1, adica ai cabina pentru 2 – 5 persoane si elementele rulotei, pe acelasi autovehicol. Am vazut si solutii simpatice: un fel de caravana montata in portbagajul din spate al autoturismului si intins peste acoperis, precum si o rulota amovibila (cand ajungeai la destinatie, o ridicai de pe sasiul “papucului” pe picioare hidraulice si plecai la cumparaturi cu papucul.

 6. Daurel 7 years ago  

  Eu vizez o rulota SH din Germania; cu roti, bucatarie, baie.
  Totul este sa se ieftineasca panourile fotovoltaice…

 7. ZamPop 7 years ago  

  # Dli: Ce asfalt, că era praful de-o palmă, iar, când ploua era nori de două?!

 8. ZamPop 7 years ago  

  # maria postu: De-acord! Am învăţat, frământând cu cizmele noroaie şi straturi de praf de-o palmă, să văd frumosul, să apreciez tihna.

 9. Dli 7 years ago  

  O da. Nu cumva sa strice asfaltul.

 10. maria postu 7 years ago  

  Dar toate astea v-au calit si v-au facut sa fiti cel care sunteti acum…Daca ati fi trait in puf, ati mai fi fost la fel?

Trackbacks For This Post

 1. James Barry (11 octombrie 1741 – 22 februarie 1806), pictor irlandez | my heart to your heart - 4 years ago

  [...] zamfirpop.Viaţa-n imagini (091011) 45.766430 22.920679 Share this:ShareFacebookEmailGoogleLike this:Like Încarc… [...]

 2. De la altii adunate « Daurel's Blog - 7 years ago

  [...] on Regula de aur a blogãrelii…incertitudini on Cele mai reusite lucrãri…Viaţa-n imagini (091… on Cele mai reusite lucrãri…Vechi scăpărări (091… on Cele mai [...]

 3. Viaţa-n imagini (091011) | Stiri Bloggeri Din Romania - 7 years ago

  [...] more here: Viaţa-n imagini (091011) This entry was posted in Uncategorized and tagged arieş, caine, cazare, imagini, ispită, lista, [...]

Leave a Reply

ZOL - Zamfir On Line