Sustine Rosia Montana in UNESCO World Heritage
Iubeşte-mă, atunci când o merit cel mai puţin, atunci am nevoie cel mai mult (proverb chinezesc) * Dacă ai privilegiul de a şti, ai şi obligaţia de a acţiona (Albert EINSTEIN, 1879 - 1955) * Viaţa asta-i bun pierdut, de n-o trăieşti cum ai fi vrut (George COŞBUC, 1866 - 1918) * Să vezi până departe este una, să mergi până departe este alta (Constantin Brâncuşi, 1876 – 1957) * Prefer să încerc ceva greu şi să nu reuşesc, decât să încerc să nu fac nimic şi să reuşesc (Robert Schuller, 1926 - ...) * Când moare Speranţa, rămâne Pasiunea (anonim) * Avem nevoie de oameni ce pot visa lucruri care nu exista (John F. Kennedy, 1917 - 1963) * Păsările care se nasc în cuşcă, au impresia că a zbura este o boală (Alejandro Jodorowski, 1929 - ...)

Sunt mai fericit, când îţi pot fi de folos (Zamfir POP, 1953 - 2035)

April Fools Day countdown banner

Cetăţean profesionist

Jurnalist amator

incurabil visător la o lume mai bună, mai dreaptă, mai curată, ... mai umană

Opinii de Câine Ocoş

November 5, 2011 2 Comments

Gânduri Zamfiriene

2 Comments → “Opinii de Câine Ocoş”

  1. ZamPop 7 years ago  

    # Aurora Georgescu: Înainte de a fi de-acord că eşti tare nepricepută (toate dovezile pe care le am, până acum, îmi spun că … dimpotrivă!), reiterez acel principiu de cavaler: Nu contrazice o femeie!
    În numele lui Ulise: mulţumesc de urare!

  2. Aurora Georgescu 7 years ago  

    Se pare că sunt tare nepricepută în ale tehnicii calculatoarelor fiindcă am vrut să intru pe unul dintre blogurile tale şi nu am reuşit. Am tot clicuit şi văd că am intrat aici, dar aici nu dau de postare, ci doar de locul pentru scris! Nepotul meu ar fi spus acum: bunica, nu vezi că eşti bătrână? Apucă-te de croşetat, nu mai te juca pe tastatură că îţi prinzi degetele!!!
    Sănătate lui Ulise!

Leave a Reply

ZOL - Zamfir On Line