Sustine Rosia Montana in UNESCO World Heritage
Iubeşte-mă, atunci când o merit cel mai puţin, atunci am nevoie cel mai mult (proverb chinezesc) * Dacă ai privilegiul de a şti, ai şi obligaţia de a acţiona (Albert EINSTEIN, 1879 - 1955) * Viaţa asta-i bun pierdut, de n-o trăieşti cum ai fi vrut (George COŞBUC, 1866 - 1918) * Să vezi până departe este una, să mergi până departe este alta (Constantin Brâncuşi, 1876 – 1957) * Prefer să încerc ceva greu şi să nu reuşesc, decât să încerc să nu fac nimic şi să reuşesc (Robert Schuller, 1926 - ...) * Când moare Speranţa, rămâne Pasiunea (anonim) * Avem nevoie de oameni ce pot visa lucruri care nu exista (John F. Kennedy, 1917 - 1963) * Păsările care se nasc în cuşcă, au impresia că a zbura este o boală (Alejandro Jodorowski, 1929 - ...)

Sunt mai fericit, când îţi pot fi de folos (Zamfir POP, 1953 - 2035)

April Fools Day countdown banner

Cetăţean profesionist

Jurnalist amator

incurabil visător la o lume mai bună, mai dreaptă, mai curată, ... mai umană

Umbrela verde albastră

November 14, 2011 One Comment

Nu este un non-sens, ci, o banală constatare:

Bicicleta primită,

ca premiu,

la concursul

organizat de

umbrela verde,

este albastră!

O cheamă SHADOW?

Sau PROMAX?

Aşa cum am postat pe umbrelaverde. ro:

Confirm că am primit “o bicicletă”, fără pompă, fără certificat de garanţie şi fără … vreun act prin care să pot dovedi că nu am furat-o!

Veţi afla mai multe despre primire (şi despre necazurile pe care le-am avut – în ‘72! – din cauza Tuborg!), pe blogurile mele.

Ca să o identific, i-am pus şi eu un autocolant, lângă cel cu umbrelaverde.

De-acum, nu voi mai putea afirma că “nu am câştigat nimic de pe urma blogurilor”. Nu ştiu cum se va împăca Ulise cu bicicleta?!

Hai, să vă povestesc:

de fapt, a fost în vara lui ’73, când, i-am lăsat pe ai mei să meargă la mare, fără mine. Într-o seară, vine la mine un amic cu doi macaronari. Silvio şi Flamignio. Râdem, glumim, … Râdem, mai ales că-i însoţisem, un week-end, la Avram Iancu (satul) şi, acolo, eu jucasem rolul francezului. Adică, habar n-aveam de o boabă pe româneşte. Asta ar fi o altă poveste şi mai haioasă! Să revenim la Tuborg-ul nostru. Capitaliştii cumpără de la “shop”-ul nostru socialist, câteva doze de bere. Eu, vreau să ofer cafelele. Dar, la robinet nu curge apă şi le fac nes-ul, frecat până la albire, cu apă din tradiţionala sticlă din frigider. Pe la miezul nopţii, lumea pleacă şi eu mă culc. Fără să verific robinetele. Dimineaţă, pe la 6, mă trezesc cu salve de bubuituri în uşă. Ca prin vis, ajung să o deschid, şi … apa din casă năvăleşte pe scări în jos! Au urmat zile de şmotru, de uscat covoare, de …

Amintirea berii Tuborg a fost grozavă şi groaznică, deopotrivă! Sper că bicicleta îmi va aduce păţanii haioase.

Notă: coincidenţa face ca, această postare prin care mă laud că am câştigat un obiect ca urmare a unei postări pe blog, să fie cea de-a 300-a de pe blogul deschis la 21 decembrie 2009. Conform sitemeter, am trecut de 25.000 de vizite şi mă apropii de 65.000 de pagini vizitate.

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , Blogoreala

Trackbacks For This Post

  1. Umbrela verde albastră | Stiri Bloggeri Din Romania - 8 years ago

    [...] more here: Umbrela verde albastră This entry was posted in Uncategorized and tagged a-concursul-organizat, bicicleta, [...]

Leave a Reply

ZOL - Zamfir On Line