Sustine Rosia Montana in UNESCO World Heritage
Iubeşte-mă, atunci când o merit cel mai puţin, atunci am nevoie cel mai mult (proverb chinezesc) * Dacă ai privilegiul de a şti, ai şi obligaţia de a acţiona (Albert EINSTEIN, 1879 - 1955) * Viaţa asta-i bun pierdut, de n-o trăieşti cum ai fi vrut (George COŞBUC, 1866 - 1918) * Să vezi până departe este una, să mergi până departe este alta (Constantin Brâncuşi, 1876 – 1957) * Prefer să încerc ceva greu şi să nu reuşesc, decât să încerc să nu fac nimic şi să reuşesc (Robert Schuller, 1926 - ...) * Când moare Speranţa, rămâne Pasiunea (anonim) * Avem nevoie de oameni ce pot visa lucruri care nu exista (John F. Kennedy, 1917 - 1963) * Păsările care se nasc în cuşcă, au impresia că a zbura este o boală (Alejandro Jodorowski, 1929 - ...)

Sunt mai fericit, când îţi pot fi de folos (Zamfir POP, 1953 - 2035)

April Fools Day countdown banner

Cetăţean profesionist

Jurnalist amator

incurabil visător la o lume mai bună, mai dreaptă, mai curată, ... mai umană

Happy week-start to you

November 20, 2011 4 Comments

La sfârşit de … week-end, am dat o raită prin blogosferă.

Sa ridice mana cine a stat pe mIRC – eu nu am stat, pentru că eram pe ICQ.

Campuri de capsuni – Vezi, tot căpşunarii au succes!

Un apel la decenta – Şi eu fac, mereu, dar … poate o aude cineva pe Anca. “Cu totii gresim si uneori suntem prea vehementi. Dar jurnalismul nu se face cu ura.

Cum recompensezi un blogger care te-a sustinut candva – opus celui care declară: “Nu pun link spre cei care sunt sub 1.000 în ZeList“, de parcă ei nu au ajuns pe poziţii fruntaşe … fiind băgaţi în seamă de alţii sus puşi deja!

Ţie iti place sa bati femei? – mie nu-mi place să bat nici bărbaţi, nici animale. Cum spunea şi unchiul Will: Detest bărbatul care nu poate convinge o femeie, cu vorba!

Ce facem sanatos weekend-ul viitor – normal, ieşim într-o nouă hălăduială, mai lungă – de e uscat şi vedem Soarele, mai scurtă – de e ceaţă ori plouă.

Tac – pe ruseşte înseamnă „da”, „aşa”?!

Basescu l-a sunat vineri – mai are vreo flotă de vândut?!

De ce Verestoy Attila, unul dintre cei mai bogati parlamentari din Romania, nu a folosit un avion particular? – e mai ieftin să te aştepte un avion cu un copil bolnav. Aşa se fac averile!

rapid-bucuresti.ro – este unul dintre ultimele, cele mai noi bloguri adăugate blogosferei româneşti. La 50 de ani de la Câştigarea “Cupei României” de către Arieşul Turda, aşa cum am discutat cu Ion Onacă,

Cetăţean de Onoare al fotbalului turdean

Închei cu urarea strămoşească (să nu uităm că Prinţul Charles se pretinde a fi urmaş de-al lui Vlad Ţepeş): Happy week-start to you!

NB: un citat care aduce popularitate:

Vrei să nu mai fii pielea pulii din parohie şi să ai şi tu pozdă la comenţ, cum are toţi jmekerii dă pănternet? Nimic mai simplu, fidelule / fidelo! Alegi o pozdă cu tine cu lanţ, burtuacă şi bani sau, în cazu-n care ejti o duamnă, îmbrăcată ca o fufă şi o-ncarci pă saitu ăsta. Vezi, să pui o adresă dă meil valabilă (aia cu care trolleji!), că aia generează pozda la secsiunea de comentarii. Dacă n-ai prins şpilu, înseamnă că nu e cazul să continui pă saitu ăsta.

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , Blogoreala

4 Comments → “Happy week-start to you”

 1. ZamPop 7 years ago  

  # silavaracald: Efectiv, m-a jignit acea afirmaţie. Fiecare dintre noi ajungem “sus”, numai prin faptul că am fost promovaţi de cei ajunşi deja acolo. Poziţia din ZeList este ceva relativ şi nu prea are legătură cu valoarea, reală, a blogului. Să bloguim sănătoşi!

 2. silavaracald 7 years ago  

  Săru-mâna!
  Da, sunt sub 1000 pe Ze, dar citesc alte bloguri în funcție de ce mă atrage la ele, nu de poziția lor. Prea ades ”fruntașii” clasamentelor nu-mi zic mai nimic…

Trackbacks For This Post

 1. Joia-i tot cu ZeList « Ulise al II-lea cel Ocoş - 7 years ago

  [...] să aveţi o zi minunată în fiecare zi! 46.577684 23.782740 Like this:LikeBe the first to like this post. [...]

 2. Happy week-start to you | Stiri Bloggeri Din Romania - 7 years ago

  [...] is the original post: Happy week-start to you This entry was posted in Uncategorized and tagged a-ridice-mana, anca, aude-cineva, icq, [...]

Leave a Reply

ZOL - Zamfir On Line