Sustine Rosia Montana in UNESCO World Heritage
Iubeşte-mă, atunci când o merit cel mai puţin, atunci am nevoie cel mai mult (proverb chinezesc) * Dacă ai privilegiul de a şti, ai şi obligaţia de a acţiona (Albert EINSTEIN, 1879 - 1955) * Viaţa asta-i bun pierdut, de n-o trăieşti cum ai fi vrut (George COŞBUC, 1866 - 1918) * Să vezi până departe este una, să mergi până departe este alta (Constantin Brâncuşi, 1876 – 1957) * Prefer să încerc ceva greu şi să nu reuşesc, decât să încerc să nu fac nimic şi să reuşesc (Robert Schuller, 1926 - ...) * Când moare Speranţa, rămâne Pasiunea (anonim) * Avem nevoie de oameni ce pot visa lucruri care nu exista (John F. Kennedy, 1917 - 1963) * Păsările care se nasc în cuşcă, au impresia că a zbura este o boală (Alejandro Jodorowski, 1929 - ...)

Sunt mai fericit, când îţi pot fi de folos (Zamfir POP, 1953 - 2035)

April Fools Day countdown banner

Cetăţean profesionist

Jurnalist amator

incurabil visător la o lume mai bună, mai dreaptă, mai curată, ... mai umană

Tot pe net, pe net, pe net, …

November 26, 2011 3 Comments

Din lipsă de bocanci adecvaţi deplasării la Cheile Turzii, unde se desfăşoară Memorialul Hans Gora, şi, implicit, micşorând şansa lui Ulise de a se întâlni cu Prietenul nostru capitalist, … am hălăduit pe net. Iar!

Nişte firimituri din ce-am citit, am presărat mai jos. Ciuguliţi:

Să începem cu urmaşii … Elenei Ceauşescu, savanta care ne-a învăţat despre codoi (bioxidul de carbon, care se scrie: CO2), din Anglia Prinţului Charles (să nu uităm că Prinţul Charles se pretinde a fi urmaş de-al lui Vlad Ţepeş):

Ce aberatie! Britanicii care spun ca apa hidrateaza vor face puscarie doi an

Britanicii vor fi nevoiti ca de luna viitoare sa respecte o noua lege cel putin aberanta. Nu vor mai avea voie sa afirme ca apa hidrateaza. Daca totusi se incapataneaza, vor primi doi ani de inchisoare! Directiva europeana se bazeaza pe un studiu care a durat trei ani si care s-a facut in centrul de cercetari din Italia si a reusit sa combata o credinta de zeci de ani. Concluzia studiu este ca apa nu este responsabila de hidratarea organismului.

Deci, pentru hidratarea organismului, vom folosi numai berea!

Tot de pe internet, am aflat:

şi Cand a renuntat Gina Pistol la virginitate! şi că Fantomele sunt perverse? O bunicuţă din Anglia, agresată sexual de o stafie! ori Cele mai ciudate amenzi de circulaţie din lume sau Ce a filmat roboţelul SPIRIT, trimis pe Marte, înainte să fie declarat “decedat oficial”

Un sfat: nu vă certaţi cu prietenele de pe fakebuc! Mai ales că Femeile vor fi printre primii calatori pe Marte pentru că şi pe Pământ, unde Se schimba Mersul Trenurilor, apar noi categorii de tren, se schimba si tarifele

Din fericire, Agentia spatiala europeana a restabilit contactul cu sonda rusa Phobos-Grunt. Altfel, ar fi trebuit demolată, ca blocul de 17 etaje din Scoţia.

Poate, vă întrebaţi: la ce foloseşte blogoreala?! Iată, răspunsul!

N-am avut parte de rude bogate, care să nu ştie ce să facă cu averea, dar, nu e, întotdeauna, o chestie grozavă să ai neamuri celebre! Nici să devii o stradă foarte cunoscută pe net. Mai bine, citeşte o carte adecvată situaţiei. Ori, cumpără votcă sau loc de veci la preţ cât mai mic, mai ales, dacă vrei să zbori cu avionul!

“Era să calc pe el, fiind alb ca neaua şi pufos ca un bulgăre. L-am luat în palme şi l-am dus la veterinar. Medicul a făcut minuni şi Lucky a supravieţuit”, a povestit Wendy, care, ca alte femei, face nebunii în faţa aparatului de fotografiat. Mai ales când pâinea feliată îi salvează viaţa. A propos de femei: nu înţeleg de ce este atâta violenţă domestică, de vreme ce femeile sunt aşa de bune la alergat?!

La final, o concluzie fifty-fifty – că tot e la modă expresia! – pe jumătate onorantă, pe cealaltă, nu tocmai optimistă. Nişte animale botezate, au considerat că m-ar jigni dacă mă declară „Om de Neanderthal”. Pentru că, la şatra lor, aşa au învăţat: cine are păr mai mult decât prezice Codul eticii şi echităţii socialiste, este – vorba pictorului din vecini (acela care … şi-a lăsat plete şi barbă!) – „preistoric”! Nu contrazic preaistericii zilei (aici, nu vă dau link-uri că nu merită să le fac publicitate)! Dar, partea plină a paharaului vine aici:

Inteligenta omoara! Omul de Neanderthal a patit-o, sustine un studiu american

Partea goală e că oamenii inteligenţi au murit! Nu te mai mira de lumea asta! Deci, dacă inteligenţa omoară, ca şi tutunul … Doar, beutura ne face zmei!?

Ce ne mai omoară? Uite ce ne omoara! Cea mai infricosatoare statistica

La finalul finalului, dacă vă “jicneşte”  vreuna dintre aluziile presărate în text, citiţi acel AVERTISMENT SERIOS, ce tronează pe blogurile mele! Şi … să aveţi o zi bună în fiecare zi!

Dixit!

http://www.google.ro/url?sa=t&rct=j&q=apostu%20fifty-fifty&source=web&cd=1&ved=0CBsQFjAA&url=http%3A%2F%2Fstirileprotv.ro%2Fstiri%2Factualitate%2Fsurse-primarul-sorin-apostu-a-primit-drept-mita-pe-langa-bani-haine-si-excursii-pentru-sotia-sa.html&ei=fPjRTvnrHca5hAfT6dWzDQ&usg=AFQjCNElcJ4-S0cwWBFaXmhWvr80VTPtmg&sig2=xrtb1ecq1VVqZqDciti5-A&cad=rja

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , Blogoreala

3 Comments → “Tot pe net, pe net, pe net, …”

  1. ZamPop 7 years ago  

    # ela roseni: Nu este prima oara in viata cand nu inteleg ce vrea sa spuna o femeie!

  2. ela roseni 7 years ago  

    repauzare internauttică…

Trackbacks For This Post

  1. Bancurile de luni « Daurel's Blog - 7 years ago

    [...] Pentru Zamfir: stiu ca oral s-a schimbat mai demult, doar am aflat de pe blogul lui [...]

Leave a Reply

ZOL - Zamfir On Line