Sustine Rosia Montana in UNESCO World Heritage
Iubeşte-mă, atunci când o merit cel mai puţin, atunci am nevoie cel mai mult (proverb chinezesc) * Dacă ai privilegiul de a şti, ai şi obligaţia de a acţiona (Albert EINSTEIN, 1879 - 1955) * Viaţa asta-i bun pierdut, de n-o trăieşti cum ai fi vrut (George COŞBUC, 1866 - 1918) * Să vezi până departe este una, să mergi până departe este alta (Constantin Brâncuşi, 1876 – 1957) * Prefer să încerc ceva greu şi să nu reuşesc, decât să încerc să nu fac nimic şi să reuşesc (Robert Schuller, 1926 - ...) * Când moare Speranţa, rămâne Pasiunea (anonim) * Avem nevoie de oameni ce pot visa lucruri care nu exista (John F. Kennedy, 1917 - 1963) * Păsările care se nasc în cuşcă, au impresia că a zbura este o boală (Alejandro Jodorowski, 1929 - ...)

Sunt mai fericit, când îţi pot fi de folos (Zamfir POP, 1953 - 2035)

April Fools Day countdown banner

Cetăţean profesionist

Jurnalist amator

incurabil visător la o lume mai bună, mai dreaptă, mai curată, ... mai umană

Dăpănate dă pă net

December 11, 2011 8 Comments

Învăţaţi, învăţaţi, învăţaţi! – ne instruia Lenin. Cum să furi un milion ne instruiesc urmaşii lui, veniţi dinspre fosta Republică şi Socialistă şi Sovietică. A propos de soviete, mi-e foarte milă de bietele femei care fac Protest la – 6 grade în capitală. A lor: Maskva, tovarăşi!

La noi, trenurile merg după noul orar, chiar, de astăzi. Şi, tot pe la noi, protestatarii sunt luați cu forța de jandarmi, din Piata Universitatii.

În dosarul liberalului Virgil Pop, deputat!, pentru că şi eu l-am votat! se vorbeşte despre un termen final. Cam … după ce i se termină mandatul de parlamentar?! Va fi obligat să returneze indemnizaţiile şi … voturile?! E clar că este nevoie de o remaniere a Guvernului – zice Şefa Guvernului, nu premierul.

Am aflat şi de ce se opune Olanda integrării României în spaţiul Schengen: de teama hoţilor! Şi pentru că pe la noi este prea multă discriminare, mai ales la angajare şi pentru că avem şi poştaşi care vor să-şi mărească pensia, pardon: penisul!

Preşul merge la FMI. Iar am greşit. La … femei?! Nicidecum. Merge la plajă şi la o cafea arabică.

Din păcate, cea mai bogata pisica din lume este … un cotoi. Altfel, Ulise ar fi fost fericit să o curteze. Ar fi invitat-o la Restaurantul La Cocosatu, care s-a deschis cu doua zile mai devreme, chiar dacă s-a anunţat doliu după moartea patronului. Morţii cu morţii, vii cu … mici! Sau … i-ar fi dăruit romane de dragoste pentru că cele care citesc romane de dragoste fac sex mai des. Pentru că nu-i un câine debusolat, nici măcar de Sărbători!

A propos de Sărbătorile ce vin, de fapt, au şi început, admiraţi: imagini panoramice, de 360 de grade, cu Roma secolului IV sau desenele copiilor, care reprezintă Jocurile Olimpice.

Închei cu o propunere decentă: dacă nimic din ce v-am oferit nu vă place, vizitaţi blogurile zamfiriene, adică, al lui Zamfir Turdeanu’ şi al Prietenului său, „operele” Zamphotograph-ului sau Amintirile din filumenie ori file din istoria locală sau reveniţi la postările serioase de pe acest blog.

Post scriptum: Cine aţi vrea să fie prima femeie pe care să o vedeţi … pe o bancnotă românească?

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , Blogoreala

8 Comments → “Dăpănate dă pă net”

 1. ZamPop 7 years ago  

  # petre: Stai liniştit: ce am pus în articol este numai o selecţie din ce am citit atunci. Eu nu beau (decât în visele proştilor cu pretenţie de jurnalişti profesionişti) şi, de-aceea, trebuie să fac şi eu ceva.

 2. petre 7 years ago  

  Baaaa da multe ai mai citit.

 3. ZamPop 7 years ago  

  # APIS Romania: Din păcate, nu. Încă!

 4. APIS Romania 7 years ago  

  Aici nu ai buton de like?

 5. ZamPop 7 years ago  

  # Daurel: Până trecem la euro, ţi se vor însura toţi strănepoţii!

 6. Daurel 7 years ago  

  Mi-ai dat de citit pentru toata ziua.

  Romance pe bancnote?
  Norocul nostru este ca vom trece la euroi si nu ne vom inchina la oameni…

Trackbacks For This Post

 1. Bătăi de cap! | absolut obişnuit - 7 years ago

  [...] în România 80=170! Atunci iarna e ca vara, dealu’ e ca valea şi ziua e ca noaptea! Aşa o fi? zamfir vania horaţiu ragnar clujanu tabăra frontiere diana ShareLike this:LikeBe the first to like this [...]

 2. Dăpănate dă pă net | Stiri Bloggeri Din Romania - 7 years ago

  [...] Dăpănate dă pă net This entry was posted in Uncategorized and tagged care-fac, constitutie, femeie, imagini, [...]

Leave a Reply

ZOL - Zamfir On Line