Sustine Rosia Montana in UNESCO World Heritage
Iubeşte-mă, atunci când o merit cel mai puţin, atunci am nevoie cel mai mult (proverb chinezesc) * Dacă ai privilegiul de a şti, ai şi obligaţia de a acţiona (Albert EINSTEIN, 1879 - 1955) * Viaţa asta-i bun pierdut, de n-o trăieşti cum ai fi vrut (George COŞBUC, 1866 - 1918) * Să vezi până departe este una, să mergi până departe este alta (Constantin Brâncuşi, 1876 – 1957) * Prefer să încerc ceva greu şi să nu reuşesc, decât să încerc să nu fac nimic şi să reuşesc (Robert Schuller, 1926 - ...) * Când moare Speranţa, rămâne Pasiunea (anonim) * Avem nevoie de oameni ce pot visa lucruri care nu exista (John F. Kennedy, 1917 - 1963) * Păsările care se nasc în cuşcă, au impresia că a zbura este o boală (Alejandro Jodorowski, 1929 - ...)

Sunt mai fericit, când îţi pot fi de folos (Zamfir POP, 1953 - 2035)

April Fools Day countdown banner

Cetăţean profesionist

Jurnalist amator

incurabil visător la o lume mai bună, mai dreaptă, mai curată, ... mai umană

Au rămas numai 365 de zile până la Revelion

January 2, 2012 2 Comments

Ne-au rămas numai 365 de zile până la Revelion, pentru că, prima – cea mai bună din acest an bisect! – a trecut deja. Ce alte veşti, mai bune sau mai ne-bune, am găsit pe internet, vă ofer mai jos:

Prima ştire din 2012: scumpirile bat la usa!
2012 vine cu valuri de scumpiri si taxe mai mari. Motorina, gazele, electricitatea si painea vor costa mai mult in acest an. Si asta nu este tot. Cresc impozitele pe cladiri, iar taxele locale ar putea fi majorate semnificativ.

Puştii “cercetători”
Revista “Time” a alcatuit un top al celor mai stupide cercetari facute de oameni de știința din intreaga lume. Cele mai multe sunt atat de evidente incat și un puști și-ar putea aroga titlul de “cercetator”.

Şoferii care isi mai posteaza “vitejiile” pe net pot sa o pateasca!
In proiectul noului Cod rutier sunt trecute masuri drastice si pentru cei care isi posteaza pe internet “vitejiile” de la volan. Din 2012 orice asemenea abatare va fi pedepsita grav.

Atata timp cat aveti sanatate sunteti bogati
Mihaita Nesu le-a transmis un mesaj emotionant romanilor in noaptea de Revelion. Fundasul imobilizat intr-un scaun cu rotile de mai bine de jumatate de an le-a urat sanatate tuturor romanilor.
N.B.: acest trist adevăr mi l-a spus, în ’70, un învăţător belgian, pentru că eu îl invidiam pentru Fiat-ul 1800 cu rulotă.

Tristul sfarsit al cerbului sinucigas
Un grup de oameni au fost martorii unui comportament tragic al unui cerb, ce a dus la moartea sa. Un grup de cerbi si ciute pasteau linistite pe un camp, in timp ce erau filmate.

Englezii vor institui premiul “Gigi Becali”
De Paste, Becali le-a cerut scuze celor pe care i-a jignit, printre care unui patron rival din campionat (“un nenorocit, un tigan gras”) si homosexualilor (“e boala lor, nu a mea!”). Gigi a explicat atunci ca a simtit ca trebuie sa renasca de Paste. “Pentru ca asta il va innebuni pe Satana. Uraste teribil cand un suflet devine curat”, noteaza cei de la Guardian.

Primul “Sir” român
Sir George Iacobescu, primul român înnobilat de regina Marii Britanii cu titlul de cavaler.

Au plecat dintre noi si de care ne va fi dor de ei
Johnny Raducanu, Liviu Ciulei, medicul Pesamosca sunt cateva dintre personalitațile care ne-au parasit in 2011 și carora le vom simți lipsa. Romanilor le vor lipsi și Gary Moore, Steve Jobs, Amy Winehouse, Cesaria Evora sau eroul Vaclav Havel.

Ce obiceiuri trebuie sa uitati in 2012
Planurile pentru anul care tocmai a inceput pot fi continuu modificate, insa exista anumite lucruri de care sa va feriti pentru ca viata sa va fie mai usoara.

Evenimente dramatice, in imagini impresionante
Anul 2011 a fost “zguduit” pe 11 martie, de un cutremur cu magnitudinea de 9 grade pe scara Richter, ce a avut loc in Japonia.

Să ne mâncăm ouăle!
Incepand de astazi intra in vigoare o Directiva Europeana potrivit careia ouale gainilor “stresate” (inghesuite in baterii cam cat o coala A4) nu se mai pot valorifica pe piata comunitara, inclusiv in Romania.

Citeste in continuare dezvaluirile medicilor!
Penisul chiar gandeste deoarece este controlat de catre sistemul nervos. Asa ca nu iti mai certa partenerul cand are erectii in cele mai nepotrivite momente. Nu este vina lui.

Între recesiune şi apocalipsă
In 2012 ne asteapta zile grele, sau cel putin asta sustin specialistii. Fie ca vorbim de sfarsitul lumii sau probleme economice, lucrurile nu arata tocmai bine, iar previziunile sunt chiar sumbre.

Poreclele celor mai importanti oameni politici din Romania
“Zeus”, “Blonda de la Golden Blitz”, “Micul Titulescu”, “Prostanacul” si “Mireille Mathieu” sunt poreclele principalelor personaje din colorata politica damboviteana.

Am primit pe e-mail: Mesaj catre tara‚ catre Biserica si Patriarhul ei, din care citez:
Voi, cei mari si cei mici ai slujirii bisericesti, sculati-va sa credeti, ca nu cumva sa patiti ca poporul lui Israel cel necredincios venirii Mele la el cu mult cuvânt în vremea lui Moise, în vremea proorocilor si în vremea trupului Meu acum doua mii de ani! Eu sunt Cuvântul Cel fara de început si fara de sfârsit, Eu sunt Alfa si Omega, începutul si sfârsitul si sub acest nume stau înaintea voastra si va graiesc cuvânt. Va va fi bine daca veti fi destepti ca sa Ma cunoasteti Pastorul Cel adevarat, Care vine la pastori si la oi ca sa le dea lor. Puneti în sfesnic lumina cuvântului Meu, caci Eu sunt lumina lumii atât cât sunt în lume, iar fara Mine e noapte si nu se poate lucra si nu se vede. Am venit în lume ca sa fiu si ca sa luminez si va spun cine sunt: atât cât sunt în lume lumina a lumii sunt. Amin.

Din partea mea, vă îndemn să fiţi fericiţi: au rămas numai 365 de zile până la Revelionul ’13 sau numai 355 până la … sfârşitul lumii!

Asmintiţi-vă!

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , Viata ca o gluma

Trackbacks For This Post

  1. Au rămas numai 365 de zile până la Revelion | Stiri Bloggeri Din Romania - 7 years ago

    [...] posted here: Au rămas numai 365 de zile până la Revelion This entry was posted in Uncategorized and tagged arieş, bancorex, card, curiozitate, lanţ, [...]

  2. Un indemn spre neascultare(?) « Daurel's Blog - 7 years ago

    [...] recitit discutiile, la care au participat  Zamfir, Gina, Strongvaleriana …Inca nu s-a conturat o concluzie; eu inclin – nu spun cred- [...]

Leave a Reply

ZOL - Zamfir On Line