Sustine Rosia Montana in UNESCO World Heritage
Iubeşte-mă, atunci când o merit cel mai puţin, atunci am nevoie cel mai mult (proverb chinezesc) * Dacă ai privilegiul de a şti, ai şi obligaţia de a acţiona (Albert EINSTEIN, 1879 - 1955) * Viaţa asta-i bun pierdut, de n-o trăieşti cum ai fi vrut (George COŞBUC, 1866 - 1918) * Să vezi până departe este una, să mergi până departe este alta (Constantin Brâncuşi, 1876 – 1957) * Prefer să încerc ceva greu şi să nu reuşesc, decât să încerc să nu fac nimic şi să reuşesc (Robert Schuller, 1926 - ...) * Când moare Speranţa, rămâne Pasiunea (anonim) * Avem nevoie de oameni ce pot visa lucruri care nu exista (John F. Kennedy, 1917 - 1963) * Păsările care se nasc în cuşcă, au impresia că a zbura este o boală (Alejandro Jodorowski, 1929 - ...)

Sunt mai fericit, când îţi pot fi de folos (Zamfir POP, 1953 - 2035)

April Fools Day countdown banner

Cetăţean profesionist

Jurnalist amator

incurabil visător la o lume mai bună, mai dreaptă, mai curată, ... mai umană

Citesc şi citez

January 6, 2012 2 Comments

M-am trezit cu faţa la cearceaf şi nu am chef de nimic. Am aprins lampa, am luat laptopul pe burtă şi m-am pus, iar, cu burta pe citit … internetul!

Ca blogger, sunt oripilat. Am comentat pe un “ziar online”: nu mi-aş permite să-mi jignesc cititorii cu un astfel de … “articol”! Deh, eu sunt doar un blogger amator (pe gratis), nu-s jurnalist profesionist (pe bani)! Sper să nu consideraţi că, comentariul meu, conține injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură şi să-l ştergeţi! Aşa am comentat la postarea de pe Gândul

Trăim în România. Nu credeţi? Citiţi tot Gândul Cum s-ar fi putut schimba istoria din neomenie Cum arăta predecesorul avortat al MCV-ului şi Lodgy-ului. Taigaua este minunată Dragostea este altfel astăzi. Se pune de o nouă afacere Am întâlnit şi români fericiţi Capitaliştii, locuitorii capitalei, pot deveni fericiţi: pot câştiga bani sau … pe Moni!?

Gândul ne arată cum iau nişte tineri trei sucuri păcălind automatul şi plătind numai unul. Prin ’72 – ’73, aveam o iubită în Bucureşti. Apăruseră telefoanele automate interurbane, de unde puteai vorbi numai cu Bucureşti, cu monedă. Vorbeam zeci de minute, gratuit, în două maniere: prima, profitam de aparatele blocate (indicate de telefonista de la cabină! îi eram simpatic!) şi a doua, cu moneda de care lipeam cu scoci (aveam!) un fir de aţă! Mai târziu, prin ’95, firma care montase, în România şi în alte ţări, aparate multimonedă pentru convorbiri internaţionale, a recunoscut că în România a avut cea mai mare rată de păcăliri ale automatelor!

Vine Apocalipsa internetului: o zi fără Facebook, Google, … pentru că devenim tot mai dependenţi de internet
Dacă nu se sfârşeşte lumea, începe al III-lea război mondial? În sfârşit, putem să le dăm lecţii ungurilor!

Ş-am dat ok şi vă doresc să aveţi o zi minunată!

În fiecare zi!

Dacă nu vă place ce v-am sugerat, citiţi altceva!

Erata: pentru că spuneam, deunăzi, că jurnalistul profesionist (sic!), mare redactor şăf al micii foiţe “15 minute”, nu a auzit de marele logician-matematician Grigore MOISIL, confundându-l cu micul politician Radu MOISIN, fac o cuvenită rectificare: Moisin a devenit primar interimar al Clujului, sper că nu este căsătorit (sic! din nou!) şi îi doresc să fie “100%” pentru Cluj Napoca şi nu “fifty-fifty”, ca predecesorul său în această funcţie.

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , Viata ca o gluma

Trackbacks For This Post

  1. Invenţii si inovaţii « Daurel's Blog - 7 years ago

    [...] In ce priveste omenirea, ma concentrez mai greu asupra notiunii…Totusi, in pauzele dintre treburile familiale, cam prea des  sunt tentat sa-mi bat capul cu banii bisericii; cum ar veni, sunt bântuit de simtul civic… [...]

  2. Citesc şi citez | Stiri Bloggeri Din Romania - 7 years ago

    [...] from: Citesc şi citez This entry was posted in Uncategorized and tagged eveniment, lista, locală, munte, romania, [...]

Leave a Reply

ZOL - Zamfir On Line