Sustine Rosia Montana in UNESCO World Heritage
Iubeşte-mă, atunci când o merit cel mai puţin, atunci am nevoie cel mai mult (proverb chinezesc) * Dacă ai privilegiul de a şti, ai şi obligaţia de a acţiona (Albert EINSTEIN, 1879 - 1955) * Viaţa asta-i bun pierdut, de n-o trăieşti cum ai fi vrut (George COŞBUC, 1866 - 1918) * Să vezi până departe este una, să mergi până departe este alta (Constantin Brâncuşi, 1876 – 1957) * Prefer să încerc ceva greu şi să nu reuşesc, decât să încerc să nu fac nimic şi să reuşesc (Robert Schuller, 1926 - ...) * Când moare Speranţa, rămâne Pasiunea (anonim) * Avem nevoie de oameni ce pot visa lucruri care nu exista (John F. Kennedy, 1917 - 1963) * Păsările care se nasc în cuşcă, au impresia că a zbura este o boală (Alejandro Jodorowski, 1929 - ...)

Sunt mai fericit, când îţi pot fi de folos (Zamfir POP, 1953 - 2035)

April Fools Day countdown banner

Cetăţean profesionist

Jurnalist amator

incurabil visător la o lume mai bună, mai dreaptă, mai curată, ... mai umană

Duminică, înainte de luni

February 19, 2012 2 Comments

Lansare PeTelefon

E trecut de ora 0:00, e Duminica, e 19 februarie 2012, e lansarea blogului PeTelefon! Am anuntat deja despre blogul PeTelefon pe GSMRo.ro si sunt convins ca aceasta informatie va … Continue reading →

Chiar aşa: continuă să citeşti, citeşte şi blogul şi … la treabă. Blogul se scrie de pe telefon. Dacă ai telefon de-ăla!

Reclama la centura de siguranta

Dupa un asemenea spot publicitar, cu certitudine nu voi uita sa-mi pun centura de siguranta!

- sau alte reclame, unele interzise, altele la care s-a renunţat înainte de difuzare, …

Dialog Social 2012 – Modificarea legii 52

Avocatul Poporului, Gheorghe Iancu, spune ca dreptul cetatenilor la informatie este grav incalcat in Romania, afirmand ca un procent considerabil din totalul petitiilor adresate Avocatului Poporului de catre cetateni se refera la incalcarea acestuia, scrie Mediafax. Gheorghe Iancu a declarat, vineri, la Sfantu Gheorghe, ca problema dreptului la informatie este printre primele cinci aspecte cel mai des discutate de Avocatul Poporului. “Aceasta incalcare a dreptului la informatie al cetatenilor este cumplita. () Autoritatile publice centrale sau locale nu raspund cetatenilor la cererile scrise pe care le fac si prin care cer informatii. Vreau sa va spun ca printre primele patru-cinci probleme care sunt cel mai des discutate la noi este cea a dreptului la informatie. Dreptul la proprietate, accesul liber la Justitie, dreptul la informatie si inca vreo doua.” – a declarat Gheorghe Iancu. Acesta a adaugat ca un procent considerabil din totalul petitiilor adresate Avocatului Poporului de catre cetateni se refera la incalcarea dreptului la informatie.

Printre atâtea veşti rele, iată, vine şi una bună:

O companie din constructii isi muta productia la Medias

Compania americana JLG Industries, apartinand grupului Oshkosh Corporation, a anuntat, in cadrul masurilor de restructurare a productiei sale globale, ca nacelele cu brat articulat produse in Europa, modelele 450 seria II si 510AJ, vor fi fabricate la unitatea JLG din Medias din Romania, aflata la 60 de kilometri de Sibiu.

… atât! E duminică şi plec la treabă: am de hrănit o echipă de pisici. Să nu mă spuneţi lui Ulise!

Vă sugerez să citiţi şi celelalte bloguri: Turdeanu‘ am re-urcat în ZeList câteva poziţii, Ulise - la fel, ca şi Zamphotograph, Amintiri, dar, On Line şi De Turda mai pică un strop. Ca şi AEFC. Din fericire, fetele – Colectionara şi Florina - îşi revin, binişor.

, , , , , , , Viata ca o gluma

Trackbacks For This Post

  1. Pe chibrituri: Daciada « Blog de Filumenistă - 7 years ago

    [...] vreţi să găsiţi lucruri interesante, vizitaţi: On Line, Turdeanu‘, Ulise, De Turda, Amintiri, Zamphotograph, AEFC, Colecţionara, Florina Like [...]

  2. Duminică, înainte de luni | Stiri Bloggeri Din Romania - 7 years ago

    [...] reading here: Duminică, înainte de luni This entry was posted in Uncategorized and tagged a-aceasta-informatie, aceasta-informatie, [...]

Leave a Reply

ZOL - Zamfir On Line