Sustine Rosia Montana in UNESCO World Heritage
Iubeşte-mă, atunci când o merit cel mai puţin, atunci am nevoie cel mai mult (proverb chinezesc) * Dacă ai privilegiul de a şti, ai şi obligaţia de a acţiona (Albert EINSTEIN, 1879 - 1955) * Viaţa asta-i bun pierdut, de n-o trăieşti cum ai fi vrut (George COŞBUC, 1866 - 1918) * Să vezi până departe este una, să mergi până departe este alta (Constantin Brâncuşi, 1876 – 1957) * Prefer să încerc ceva greu şi să nu reuşesc, decât să încerc să nu fac nimic şi să reuşesc (Robert Schuller, 1926 - ...) * Când moare Speranţa, rămâne Pasiunea (anonim) * Avem nevoie de oameni ce pot visa lucruri care nu exista (John F. Kennedy, 1917 - 1963) * Păsările care se nasc în cuşcă, au impresia că a zbura este o boală (Alejandro Jodorowski, 1929 - ...)

Sunt mai fericit, când îţi pot fi de folos (Zamfir POP, 1953 - 2035)

April Fools Day countdown banner

Cetăţean profesionist

Jurnalist amator

incurabil visător la o lume mai bună, mai dreaptă, mai curată, ... mai umană

Week-end necăjit cu bucurie

August 5, 2012 One Comment

Se profilase un week-end necăjit (fără laptop şi internet! fără posibilitate de hălăduială!), dar … spre deosebire de previziuni, am laptop.

Am aflat cu durere că părul-phoenix (imaginea din dreapta) a decedat. Definitiv, de astă-dată.

Deci, să vă povestesc ce am citit pe internet:

Tragedie pe terenul de fotbal

Fotbalistul nigerian al echipei Delta Tulcea, Chinonso Ihelwere Henry, s-a prăbuşit pe teren, duminică, în timpul meciului amical cu FC Baloteşti. Sportivul a murit, după ce medicii au încercat să-l resusciteze timp de aproximativ o oră. “La un sfert de oră după ce a intrat pe teren s-a prăbuşit fără să-l atingă nimeni”, a declarat pentru mediaFAX, căpitanul echipei Delta Tulcea, Daniel Florea. - mai multe aflaţi dând click pe titlu.

Cele mai frumoase șosele din România

Obișnuiți (de multe ori total justificat) să vedem mai degrabă jumătatea goală a paharului, riscăm să trecem cu vederea locurile și lucrurile deosebite din imediata noastră vecinătate

Peisaje care-ți taie răsuflarea, edificii impresionante, asfalt bun. O combinație pentru care mulți călătoresc mii de kilometri. Cu puțin efort, însă, ea poate fi găsită și în România. Uneori, melanjul e atât de reușit încât poți uita în ce țară ești.

Alteori, din păcate, o groapă, o parcare năpădită de gunoaie, o depășire în curbă, o căruță care te obligă să frânezi brusc sau o mână de case dărăpănate îți aduc aminte imediat unde te afli. Una peste alta, sunt cel puțin câteva șosele autohtone pe care se pot îmbina de minune plăcerea de a conduce cu cea de a admira natura ori lucrurile ieșite din comun. Toate se află, desigur, în zona montană sau pre-montană, iar apele (fie ele fluvii, râuri ori lacuri) joacă un rol important în gradul de pitoresc al acestor trasee. - mai multe aflaţi dând click pe titlu.

Isărescu, Ungureanu, Kelemen, Kovesi, Blejnar şi Manolea, cu grade obţinute cu “nereguli”

Guvernatorul Mugur Isărescu, fostul premier Mihai Răzvan Ungureanu, liderul UDMR, Kelemen Hunor, procurorul general Laura Codruţa Kovesi, fostul şef ANAF, Sorin Blejnar şi psihoterapeutul Aliodor Manolea se află pe lista MApN cu avansări în grad din 2011 şi 2012 în care au fost constatate nereguli.În listele MApN se află persoanele în cazul cărora au fost acordate grade militare în rezervă ori s-au realizat avansări în grad în rezervă, în 2011 şi 2012, fiind constatate nereguli de către minister. - mai multe aflaţi dând click pe titlu.

Cum poţi verifica dacă CNP-ul tău a votat … fără tine

În ultimele zile tot mai mulți ne-au întrebat dacă există vreo modalitate de a verifica dacă s-a votat sau nu în numele lor la referendumul din 29 iulie. Există și presupune trimiterea unei cereri la Autoritatea Electorală Permanentă (AEP). În baza Legii 544/2001, a liberului acces la informații, instituția este obligată să vă răspundă în termen de 10 până la maximum 30 de zile, dacă este prea asaltată de solicitări.- mai multe aflaţi dând click pe titlu.

De cate ori iti verifici contul de e-mail sau telefonul pe zi? Raspunsul poate parea neimportant, insa rezultatele ar putea sa te surprinda. 1. Sindromul vibratiilor; 2. Dependenta de internet; 3. Dependenta social media; 4. Dependenta de jocuri video- mai multe aflaţi dând click pe titlu.

.. şi am postat pe blogurile mele şi am ajutat prietenii:

Vă sugerez să citiţi: zamfirpop.wordpress.com, blogulise.wordpress.com, manastireamagina.wordpress.com, zamfirpop.com, florinapacuraru.wordpress.com, filumenie.wordpress.com, zamphotograph.blogspot.ro, zamfirpop.over-blog.com, aefcfoto.blogspot.ro, colectionaramodoro.wordpress.com, …

Notă: imaginile sunt, aproape toate, realizate de Prietenul Ladislau Szocs din Plăieşti, la el în curte sau în Cheile Turzii. Am mai adăugat şi una de pe internet. Cea cu … marea!

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , Gânduri Zamfiriene

Trackbacks For This Post

  1. Week-end necăjit cu bucurie | Stiri Bloggeri Din Romania - 7 years ago

    [...] Week-end necăjit cu bucurie This entry was posted in Uncategorized and tagged chinonso, chinonso-ihelwere, delta, [...]

Leave a Reply

ZOL - Zamfir On Line