Sustine Rosia Montana in UNESCO World Heritage
Iubeşte-mă, atunci când o merit cel mai puţin, atunci am nevoie cel mai mult (proverb chinezesc) * Dacă ai privilegiul de a şti, ai şi obligaţia de a acţiona (Albert EINSTEIN, 1879 - 1955) * Viaţa asta-i bun pierdut, de n-o trăieşti cum ai fi vrut (George COŞBUC, 1866 - 1918) * Să vezi până departe este una, să mergi până departe este alta (Constantin Brâncuşi, 1876 – 1957) * Prefer să încerc ceva greu şi să nu reuşesc, decât să încerc să nu fac nimic şi să reuşesc (Robert Schuller, 1926 - ...) * Când moare Speranţa, rămâne Pasiunea (anonim) * Avem nevoie de oameni ce pot visa lucruri care nu exista (John F. Kennedy, 1917 - 1963) * Păsările care se nasc în cuşcă, au impresia că a zbura este o boală (Alejandro Jodorowski, 1929 - ...)

Sunt mai fericit, când îţi pot fi de folos (Zamfir POP, 1953 - 2035)

April Fools Day countdown banner

Cetăţean profesionist

Jurnalist amator

incurabil visător la o lume mai bună, mai dreaptă, mai curată, ... mai umană

Cheia de pe Strada Ficţiunii

November 13, 2012 2 Comments

În seria Strada Ficţiunii, de la Editura ALL, apare o nouă carte:

Cheia de Simon Toyne

Fanii Simon Toyne din România aşteaptă, cu sufletul la gură apariţia romanului “Cheia”. Cartea va fi disponibilă de luni, 12 noiembrie, în toate librăriile din Bucureşti şi din ţară. Romanul este disponibil spre vânzare şi pe site-ul www.all.ro

Cheia: Subiectul este incitant: soarta omenirii se află în mâinile unei femei, devenită cea mai importantă persoană din lume. Ea este “Cheia”. Romanul este un thriller palpitant, misterios, plin de răsturnări de situaţie.
Acesta este cel de-al doilea volum al Trilogiei “Sancti” de Simon Toyne. Primul volum “Sanctus” a fost tradus în 27 de limbi şi publicat în 40 de ţări.

“Cheia este un roman bine scris, cu un ritm alert, o poveste plină de acţiune, care te ţine cu sufletul la gură, şi un puzzle pe care personajele principale trebuie să îl rezolve cumva, înainte ca lumea să dispară.” – conform Kirkus Reviews

Simon Toyne: Scriitorul s-a născut în 1969 la Cleethorpes, în Marea Britanie. A studiat literatură engleză şi teatru la Goldsmiths College din Londra, iar timp de douăzeci de ani a lucrat în televiziune, ca scenarist, regizor şi producător.
A produs documentarul „100 Greatest Films“, difuzat pe Channel 4, şi i-a intervievat, printre alţii, pe Omar Sharif, Michael Caine, Peter Fonda şi Steven Spielberg. Programele de televiziune la care a lucrat au primit numeroase premii – de la BAFTA, la „Best Makeover Show“, acordat de Good Homes.

Informaţiile sunt preluate de pe blogul allcafe
Editura ALLFA are un portofoliu bazat în special pe literatură, oferind titluri dintre cele mai variate, pentru toate vârstele şi gusturile. În 2011 a lansat colecţia Strada Ficţiunii, în care sunt reunite romane clasice, contemporane şi populare (bestselleruri).

Postarea sprijină lansarea cărţii, la cererea allcafe

, , , , , , , , , , , , , , , Publicitate

Trackbacks For This Post

  1. Pe chibrituri … Filumenie « Blog de Filumenistă - 6 years ago

    [...] sugerez să vizitaţi: zamfirturdeanu, blogulise, zamfirdeturda, zamphotograph, zamfironline, filumenie, colectionara, florina, aefcfoto, magina, moise, dragosteoarba, carmen, … Like [...]

  2. Alt joc cu poze – 14.11.12 « Florina Lupa Curaru - 6 years ago

    [...] sugerez să vizitaţi: zamfirturdeanu, blogulise, zamfirdeturda, zamphotograph, zamfironline, filumenie, colectionara, florina, aefcfoto, magina, moise, dragosteoarba, carmen, … Share [...]

Leave a Reply

ZOL - Zamfir On Line