Sustine Rosia Montana in UNESCO World Heritage
Iubeşte-mă, atunci când o merit cel mai puţin, atunci am nevoie cel mai mult (proverb chinezesc) * Dacă ai privilegiul de a şti, ai şi obligaţia de a acţiona (Albert EINSTEIN, 1879 - 1955) * Viaţa asta-i bun pierdut, de n-o trăieşti cum ai fi vrut (George COŞBUC, 1866 - 1918) * Să vezi până departe este una, să mergi până departe este alta (Constantin Brâncuşi, 1876 – 1957) * Prefer să încerc ceva greu şi să nu reuşesc, decât să încerc să nu fac nimic şi să reuşesc (Robert Schuller, 1926 - ...) * Când moare Speranţa, rămâne Pasiunea (anonim) * Avem nevoie de oameni ce pot visa lucruri care nu exista (John F. Kennedy, 1917 - 1963) * Păsările care se nasc în cuşcă, au impresia că a zbura este o boală (Alejandro Jodorowski, 1929 - ...)

Sunt mai fericit, când îţi pot fi de folos (Zamfir POP, 1953 - 2035)

April Fools Day countdown banner

Cetăţean profesionist

Jurnalist amator

incurabil visător la o lume mai bună, mai dreaptă, mai curată, ... mai umană

Să râdem, pe şi cu ... domeniul public

February 5, 2013 One Comment

De râs ori de plâns. Depinde de cititor.

Pentru că e de râs – să vezi un muncitor liberal care vrea să discute cu tine, după ce te-a ameninţat – fără jenă, după ce a minţit – cu neruşinare – şi … ameninţând, din nou.

Dar, e de plâns – pentru că aceste fapte portocalii se petrec în public, în gura mare, sub oblăduirea şefilor săi.

Filmarea de azi este aici.

Rog pe caghebişti şi pe siaieieni, ca şi pe alţi spioni, să nu preia filmul – realizat fără aprobarea directorului domeniului public! – pentru a nu copia – fără aprobarea directorului domeniului public! - tehnologia noastră avântată!

Ce frumos ar fi dacă ar fi ceva singular, dacă nu ar fi un comportament generalizat, …

Suntem în Rrrromânia!

*

Notă: În tot răul este şi un aspect benefic. Bine că sunt doar Cetăţean, Blogger, … Dacă eram poliţist, o păţeam cu adevărat: vezi aici!

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , Gânduri Zamfiriene

Trackbacks For This Post

  1. Să râdem cu Domeniul Public … reloaded - 6 years ago

    [...] schimbat directorul de la Domeniul Public SA Turda. Că nu era cap abil ori ca să nu prindă plase de paianjeni la [...]

Leave a Reply

ZOL - Zamfir On Line