Sustine Rosia Montana in UNESCO World Heritage
Iubeşte-mă, atunci când o merit cel mai puţin, atunci am nevoie cel mai mult (proverb chinezesc) * Dacă ai privilegiul de a şti, ai şi obligaţia de a acţiona (Albert EINSTEIN, 1879 - 1955) * Viaţa asta-i bun pierdut, de n-o trăieşti cum ai fi vrut (George COŞBUC, 1866 - 1918) * Să vezi până departe este una, să mergi până departe este alta (Constantin Brâncuşi, 1876 – 1957) * Prefer să încerc ceva greu şi să nu reuşesc, decât să încerc să nu fac nimic şi să reuşesc (Robert Schuller, 1926 - ...) * Când moare Speranţa, rămâne Pasiunea (anonim) * Avem nevoie de oameni ce pot visa lucruri care nu exista (John F. Kennedy, 1917 - 1963) * Păsările care se nasc în cuşcă, au impresia că a zbura este o boală (Alejandro Jodorowski, 1929 - ...)

Sunt mai fericit, când îţi pot fi de folos (Zamfir POP, 1953 - 2035)

April Fools Day countdown banner

Cetăţean profesionist

Jurnalist amator

incurabil visător la o lume mai bună, mai dreaptă, mai curată, ... mai umană

Des amăgit de D.D.

February 9, 2013 7 Comments

Foto-ghicitoare: ce oraş este prezentat în fotografie?

Răspuns la Foto-ghicitoare:

Cu ceva timp în urmă, o fâşneaţă de pe la Braşov a copiat, de pe internet, nişte date aiurea despre Turda şi a adăugat o poză cu centrul … Aiudului!

Acum, “Ziarul popular” – monitorul judeţului Cluj, face acelaşi lucru, cu aceeaşi poză!

Altă întrebare:
Cine plăteşte editarea şi tipărirea acestui “ziar”?

Alt răspuns:
Fraierii care-şi plătesc impozitul în Turda!

Tot în trecut, am avut o discuţie (credeam eu! apoi, am aflat că … era o ceartă, bazată pe sănătosul principiu: dacă nu eşti cu noi, eşti împotriva noastră!!) cu cineva de la “I LOVE TURDA”. Am afirmat că eu nu LOVEsc Turda, pentru că îmi iubesc oraşul! Sentinţa primită: cu tine nu se poate discuta! Chiar aşa: nu discut … aberaţiile!

Revenind la “ziarul popular”: din caseta redacţională reiese că este scos de Monitorul de Cluj srl şi că este coordonat de Sorin Mărghitaş. Şi mai aflăm că “Foto: Cristian Socaciu” Păi, să ne spună Cristian, de unde a făcut poza.

Mai aflăm că la acest “ziar de propagandă a primăriei, în Turda, totul este roz (spre … portocaliu!), că nu sunt probleme, că Nu analizez conţinutul publicaţiei, dar, aflu că, redacţia este formată din trei persoane, respectiv, Anca Colibăşanu, Daciana Derda şi Gabriela Dragotă. Răsfoind “ziarul”, constat că, cei care semnează articolele sunt : D.D., Daciana D. şi Daciana Derda.

Sunt des amăgit de D.D.

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , Viata ca o gluma

7 Comments → “Des amăgit de D.D.”

 1. ZamPop 6 years ago  

  # Mariana: Da, dar, ăştia au luat bani de la bugetul local ca să-mi arate Turda! Deci, au luat bani în mod fraudulos dacă mi-au arătat Aiud-ul pe post de Turda!

 2. Mariana 6 years ago  

  Si Aiudu e frumos!

 3. ZamPop 6 years ago  

  # Florina: Nu eşti unică, nici din acest motiv!

 4. Florina 6 years ago  

  Întâi am crezut că vorbeşi de dan Diaconescu.

 5. ZamPop 6 years ago  

  # Florina: O astfel de eroare, săvârşită de un blogger, e gravă. Săvârşită pe banii contribuabililor este o crimă!

 6. Florina 6 years ago  

  Eşti omul rigurozităţii şi e normal ca astfel de “erori” să te oripileze.

Trackbacks For This Post

 1. Des amăgit de D.D. | Stiri Bloggeri Din Romania - 6 years ago

  [...] the article here: Des amăgit de D.D. This entry was posted in Uncategorized and tagged aiudului, cetăţeni, dureri, monitor, romania, [...]

Leave a Reply

ZOL - Zamfir On Line