Sustine Rosia Montana in UNESCO World Heritage
Iubeşte-mă, atunci când o merit cel mai puţin, atunci am nevoie cel mai mult (proverb chinezesc) * Dacă ai privilegiul de a şti, ai şi obligaţia de a acţiona (Albert EINSTEIN, 1879 - 1955) * Viaţa asta-i bun pierdut, de n-o trăieşti cum ai fi vrut (George COŞBUC, 1866 - 1918) * Să vezi până departe este una, să mergi până departe este alta (Constantin Brâncuşi, 1876 – 1957) * Prefer să încerc ceva greu şi să nu reuşesc, decât să încerc să nu fac nimic şi să reuşesc (Robert Schuller, 1926 - ...) * Când moare Speranţa, rămâne Pasiunea (anonim) * Avem nevoie de oameni ce pot visa lucruri care nu exista (John F. Kennedy, 1917 - 1963) * Păsările care se nasc în cuşcă, au impresia că a zbura este o boală (Alejandro Jodorowski, 1929 - ...)

Sunt mai fericit, când îţi pot fi de folos (Zamfir POP, 1953 - 2035)

April Fools Day countdown banner

Cetăţean profesionist

Jurnalist amator

incurabil visător la o lume mai bună, mai dreaptă, mai curată, ... mai umană

Supra veghere

January 26, 2015 No Comments

Curiozitatea strică la frumusețe. Se știe. Dar, uneori, curiozitatea ajută la sănătate. Fie că afli ce se întâmplă pe undeva, ce face cineva (copilul, câinele, nevasta, …, ori vecina!), pentru a putea lua, la timp, măsurile necesare protejării lor ori a ta, fie că îți satisfaci neostoita curiozitate. Trebuie să veghezi, trebuie să supra (!) veghezi. Informația te face mai puternic, în fața riscurilor. Problema se rezolvă, instalând un sistem de supraveghere.

Pentru a monitoriza, în mod constant, o activitate sau o zonă, este indicat să apelezi la serviciul camerelor de supraveghere, asigurând o supraveghere video a locului unde se desfășoară ceea ce vrem să știm. Apelăm la site-ul Comenzi.ro, pentru a ne alege varianta cea mai potrivită nevoilor noastre.

Este o mare diferență, între a monitoriza o activitate și a spiona. Prima este bazată pe necesitatea documentării, în vederea optimizării activității, depistând problemele – reale. Identificarea problemelor este cea mai sigură premiză pentru rezolvarea lor. Spionajul are o latură malefică: cunoașterea detaliilor dăunează, într-un mod ori altul, activității respective.

Pentru a asigura discreția monitorizării, poți apela la felurite dispozitive. De exemplu, îți procuri o discretă minicamera spion disimulata in nasture. Aparatul are functii audio-video-foto. Asigură o rezolutie foto: 4032 x 3024 și rezolutie video:720 x 480. Suporta stocarea pe un card microSD de pana la 16 Gb. Poți sta de vorbă cu ‘inamicul’ și să ai înregistrată, video și audio, toată conversația. Adică, poți deveni, foarte ușor, un … Dr. Watson de succes!

Capture

Dacă aș vrea să știu ce-mi face cățelușa, când o las singură în curticica ei, pun minicamera înt-un loc potrivit, îi dau comanda de start al filmării și … Când revin, am filmul, știu cine mi-a necăjit-o, la cine a lătrat și de ce, … Dacă, nu descoperă camera și nu o crede … os! Pentru că, dețin, în dulapul cu amintiri, un astfel de telefon mobil, scăpat în iarbă, la un picnic. Masacrat de colții Penelopei mele, mai poate fi utilizat, numai, … pe bucăți!

Deci, alerg – în mod virtual, desigur -, să-mi comand o astfel de minicameră. Singura probemă va fi dresarea cățelușei: să nu mănțnce oase … negre!

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , Publicitate

Leave a Reply

ZOL - Zamfir On Line