Sustine Rosia Montana in UNESCO World Heritage
Iubeşte-mă, atunci când o merit cel mai puţin, atunci am nevoie cel mai mult (proverb chinezesc) * Dacă ai privilegiul de a şti, ai şi obligaţia de a acţiona (Albert EINSTEIN, 1879 - 1955) * Viaţa asta-i bun pierdut, de n-o trăieşti cum ai fi vrut (George COŞBUC, 1866 - 1918) * Să vezi până departe este una, să mergi până departe este alta (Constantin Brâncuşi, 1876 – 1957) * Prefer să încerc ceva greu şi să nu reuşesc, decât să încerc să nu fac nimic şi să reuşesc (Robert Schuller, 1926 - ...) * Când moare Speranţa, rămâne Pasiunea (anonim) * Avem nevoie de oameni ce pot visa lucruri care nu exista (John F. Kennedy, 1917 - 1963) * Păsările care se nasc în cuşcă, au impresia că a zbura este o boală (Alejandro Jodorowski, 1929 - ...)

Sunt mai fericit, când îţi pot fi de folos (Zamfir POP, 1953 - 2035)

April Fools Day countdown banner

Cetăţean profesionist

Jurnalist amator

incurabil visător la o lume mai bună, mai dreaptă, mai curată, ... mai umană

Eticheta face produsul

January 28, 2015 No Comments

l roleHaina face pe om. Și … eticheta face produsul pe care-l oferi clientului. Ați remarcat: clientul ia produsul în mână, îl răsucește pe toate părțile și, înainte de a se decide, citește ce găsește pe etichetă?! În domeniile în care concurența s-a ascuțit, lupta se duce și pe tărâmul etichetelor. Eticheta trebuie privită ca parte integrantă din ambalaj, ca purtând cartea de vizită a brandului, și devine un puternic instrument de publicitate.

Concurență este și pe piața etichetelor. Conceperea, apoi, imprimarea lor a devenit o industrie specifică. Tehnicile de imprimare, suporții utilizați, precum și alte aspecte, au selectat firmele domeniului, cele specializate, cele dedicate clientului, s-au poziționat, normal, în fruntea plutonului.

Firma Label Print este un producator, care are o experiență de 10 ani în piață, de etichete și stikere, situându-se printre cele mai mari tipografii flexografice producătoare de etichete autoadezive din România. Printre serviciile oferite clienților, se numără tiparul flexografic și digital, servicii de design și prepres, distribuție. Inclusiv consultanța și service-ul sunt asigurate. În concluzie: o ofertă pentru toate nevoile, la dispoziția celui mai pretențios client.

Procesele de ambalare automată a produselor a dus la apariția etichetelor imprimate în rolă. Mecanismele de debitare și aplicare au micșorat semnificativ timpii de executare a complexului proces de ambalare și individualizare prin etichetare. În același timp, suportul a evoluat dinspre hârtie, înspre material plastic, la cele care suportă o viteză mai mare de aplicare, pe produs ori ambalaj.

Una dintre ultimele noutăți este eticheta autoadezivă cu efect holografic. Suportul cu efect holografic al etichetei adaugă un plus de strălucire și luciu etichetelor autoadezive. Noutatea atrage atenția publicului consumator printr-o schimbare pozitivă a percepției, oferă – în același timp – o estetică deosebită și durabilitate. Noul tip de etichetă este recomandată, mai ales, pentru securizarea produsului împotriva contrafacerii.

Dacă nu v-am lămurit suficient, puteți vizita și pagina de pe facebook a Label print.

, , , , , , , , , , , , , Publicitate

Leave a Reply

ZOL - Zamfir On Line