Sustine Rosia Montana in UNESCO World Heritage
Iubeşte-mă, atunci când o merit cel mai puţin, atunci am nevoie cel mai mult (proverb chinezesc) * Dacă ai privilegiul de a şti, ai şi obligaţia de a acţiona (Albert EINSTEIN, 1879 - 1955) * Viaţa asta-i bun pierdut, de n-o trăieşti cum ai fi vrut (George COŞBUC, 1866 - 1918) * Să vezi până departe este una, să mergi până departe este alta (Constantin Brâncuşi, 1876 – 1957) * Prefer să încerc ceva greu şi să nu reuşesc, decât să încerc să nu fac nimic şi să reuşesc (Robert Schuller, 1926 - ...) * Când moare Speranţa, rămâne Pasiunea (anonim) * Avem nevoie de oameni ce pot visa lucruri care nu exista (John F. Kennedy, 1917 - 1963) * Păsările care se nasc în cuşcă, au impresia că a zbura este o boală (Alejandro Jodorowski, 1929 - ...)

Sunt mai fericit, când îţi pot fi de folos (Zamfir POP, 1953 - 2035)

April Fools Day countdown banner

Cetăţean profesionist

Jurnalist amator

incurabil visător la o lume mai bună, mai dreaptă, mai curată, ... mai umană

Renunț la noroi

February 24, 2015 No Comments

Când ai de nivelat și consolidat suprafața curții ori a vreunei terase, ai de ales, între mai multe procedee: beton, asfalt sau alt sistem, și pavelele. Acestea din urmă, sunt mai ușor de montat și, foarte important, de modificat aspectul ori de înlocuit total.

Șansa  celor care caută materiale și consultanță, pentru pavarea unei suprafețe, este Europav.

De ce să-i alegem pe ei? Pentru că au prețuri de producător, pentru că au acumulat experiență în cei 16 ani de la înființare, pentru că asigură transportul materialelor în toată țara și, nu în ultimul rând, pentru că au o echipă de meseriași dedicați și pricepuți în montarea pavelelor.

Pe piața de profil, există o largă gama de modele si cele mai diferite sunt disponibile pe siteul europav. Oferta este variată și cuprinde, printfre altele, pavele, dale, borduri, coame de gard, piatră naturală pentru placare, precum și obiecte decorative, pentru exterior.

Pavele sunt potrivite, atat pentru gradini si curti, cât si pentru uz industrial sau zone trafic intens, in functie de materialul din care sunt fabricate. Aspectul și, mai ales, posibilitatea de a arăta în fel și chip,  a făcut să devină o optiune populara, fie pentru pavarea trotuarelor, parcarilor, strazilor, benzinariilor, fie pentru spatiile exterioare din centrele comerciale. Optiunea de pavaj cu pavele este una dintre cele mai flexibile, modelul obtinut putand fi adaptat, modificând tipul de matrita pavele, gustului beneficiarului.

În portofoliul firmei, găsim și o suprafațăde peste 3.000 de mp ce pavaj, la Hotel SunGarden – din Baciu, Cluj.  Pe un blog, am găsit descrierea ușurinței de realizare a pavării unei curți. Puteți să-i urmăriți, la lucru,  și în filmulețul de mai jos:

https://www.youtube.com/watch?v=tL6H4G-l1PI

Clienții sunt asteptați showroom-ul firmei pentru a se edifica asupra gamei complete de produse si a configura – impreuna cu specialistii Europav – cele mai bune solutii de pavare a curții ori terasei si de amenajare a gradinii!

, , , , , , , , , , , , , , , Publicitate

Leave a Reply

ZOL - Zamfir On Line