Sustine Rosia Montana in UNESCO World Heritage
Iubeşte-mă, atunci când o merit cel mai puţin, atunci am nevoie cel mai mult (proverb chinezesc) * Dacă ai privilegiul de a şti, ai şi obligaţia de a acţiona (Albert EINSTEIN, 1879 - 1955) * Viaţa asta-i bun pierdut, de n-o trăieşti cum ai fi vrut (George COŞBUC, 1866 - 1918) * Să vezi până departe este una, să mergi până departe este alta (Constantin Brâncuşi, 1876 – 1957) * Prefer să încerc ceva greu şi să nu reuşesc, decât să încerc să nu fac nimic şi să reuşesc (Robert Schuller, 1926 - ...) * Când moare Speranţa, rămâne Pasiunea (anonim) * Avem nevoie de oameni ce pot visa lucruri care nu exista (John F. Kennedy, 1917 - 1963) * Păsările care se nasc în cuşcă, au impresia că a zbura este o boală (Alejandro Jodorowski, 1929 - ...)

Sunt mai fericit, când îţi pot fi de folos (Zamfir POP, 1953 - 2035)

April Fools Day countdown banner

Cetăţean profesionist

Jurnalist amator

incurabil visător la o lume mai bună, mai dreaptă, mai curată, ... mai umană

Lumina ochiului de sticlă

March 25, 2015 One Comment

Primul bec a fost inventat, in 1800, de Humphry Davy, un om de știință englez. El a inventat o baterie si a conectat la ea două fire si o bucata de carbon. Carbonul s-a aprins, producând lumina. Acesta tehnica de obținere a luminii s-a numit arc electric. Se considera insa ca lumina electrica a fost inventata consecutiv de 2 oameni: Thomas Edison in SUA si de Sir Joseph Wilson Swan in Anglia. – ne spune internetul.

Nevoile de iluminare, individuale și publice, au dus la perfecționarea sursei de lumină, dar, și la apariția firmelor pentru realizarea de proiecte de iluminare. Personal, vă recomand corpuri de iluminat ieftine  Atas Lighting, care are peste patru mii de astfel de proiecte, implementate in România, in mai bine de două decenii de activitate. Actualmente, pe pagina web a firmei, sunt mai mult de două mii de modele de corpuri de iluminat.

Iluminatul este unul dintre aspectele extrem de importante in decorarea oricărui spatiu, fie el interior ori din exterior. Daca sunteți in căutarea unor soluții pentru casa nouă ori pentru cea veche, pentru biroul de-acasă ori cel de la serviciu, pentru parcuri sau grădini, oferta cuprinde o mulțime de variante! Multe dintre ele fiind disponibile exclusiv in România, le puteți admira și comanda prin shop-ul online Atas Lighting. Modele de corpuri de iluminat din bronz, crom, nichel, alama, lemn, fier forjat, cu cristale Swarovski sau cristale de Boemia, îmbrăcate in panza ori pictate manual, cu sticla, ceramica, policarbonat, otel inoxidabil, alabastru si multe, multe alte versiuni. Toate îl așteaptă pe clientul care să le dorească, să le comande și să le integreze în proiectul personal de iluminare a spațiului său.

Firma este aplecată înspre client și nerăbdătoare să primească noi provocări, care sa le ofere șansa de a-și exersa și demonstra creativitatea și talentul.

În căutarea sugestiilor, puteți accesa pagini de specialitate, aici sau aici.

, , , , , , , , , , , , , , Publicitate

Trackbacks For This Post

  1. Lumina ochiului de sticlă | Stiri Bloggeri Din Romania - 4 years ago

    [...] the original post here: Lumina ochiului de sticlă This entry was posted in Uncategorized and tagged a-luminii-s-a, anglia, bec, considera-insa, [...]

Leave a Reply

ZOL - Zamfir On Line